Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 50.000 "ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ"

Όταν στις 9 Σεπτεμβρίου έβγαινε για πρώτη φορά στον "αέρα" το Paliouri-evrou.blogspot.com, σίγουρα δεν περιμέναμε τόσο τεράστια ανταπόκριση. Υπήρχαν άλλωστε και άλλα παρόμοια blog για χωριά όχι μόνο του Έβρου αλλά και όλης της Ελλάδας, στα οποία όμως οι κάτοικοι τους αλλά και ξένοι προς αυτά, δεν έδειχναν μεγάλη ανταπόκριση.
Αυτό που συνέβη όμως με μας ήταν πρωτοφανές. Χθες, 12 Ιουνίου, σε λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας δηλαδή, ξεπεράσαμε το "φράγμα" των 50.000 "επισκέψεων. Είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για όλους εμάς και επιβράβευση για την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, έχοντας μοναδικό κίνητρο την αγάπη για το Παλιούρι και μεράκι να προβάλλουμε τόσο το χωριό όσο και τους ανθρώπους του.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Περιμέναμε ότι θα έρχονταν αυτή η στιγμή, αλλά όχι τόσο γρήγορα. Όμως εσείς μας "αγκαλιάσατε" από την πρώτη στιγμή, Παλιουριώτες και μη από όλα τα μέρη της Γης.
Τα στοιχεία της Google η οποία μετράει τον αριθμό των ατόμων που μπαίνουν στο blog καθημερινά και συνολικά, είναι ενδεικτικά. Καθημερινά έχουμε κατά μέσο όρο 325 "επισκέψεις", ενώ σταθερά τα άτομα που διαβάζουν όσα γράφουμε, είναι πάνω από 200 κάθε μέρα.
Περιμένουμε να μας στέλνετε όλοι ειδήσεις, φωτογραφίες, ιστορίες και... αναμνήσεις, ώστε σύντομα να φτάσουμε και στις 100.000 "επισκέψεις".
Προβολές σελίδων σήμερα
102
Προβολές σελίδων χτες
486
Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα
6.153
Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων
50.134

2 σχόλια: