Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ)

Η Κομοτηνή είναι η πόλη της Θράκης στην οποία διαμένουν ελάχιστοι Παλιουριώτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Πιτιακούδης , γνωστός σε όλους μας με το όνομα Κατσούρης.
Τον συναντήσαμε προχθές τυχαία στη πρωτεύουσα του Ν. Ροδόπης. Ενώ είχαμε να ειδωθούμε πολλά χρόνια, ήταν σαν να βλεπόμαστε κάθε μέρα. Ο Κώστας παραμένει πάντα αγνός και φιλότιμος όπως τον είχαμε ζήσει ως παιδί. Σήμερα συνταξιούχος πλέον της Πολεμικής Αεροπορίας ζει οικογενειακώς στην Κομοτηνή. Η γυναίκα του, η οποία κατάγεται από την Κρήτη, είναι κι αυτή συνταξιούχος. Έχουν δυο παιδιά, ο γιός τους 27 ετών σήμερα είναι Δικαστικός Επιμελητής και η κόρη τους 25 η οποία είναι Δικηγόρος. Μάλιστα πρόσφατα άνοιξε και δικό της Δικηγορικό Γραφείο. Όσοι Παλιουριώτες έχουν δικηγορικές υποθέσεις στην Κομοτηνή, καλό είναι να την προτιμήσουν. Το γραφείο της βρίσκεται στο Μαρώνειο Μέγαρο Κομοτηνής.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΚΟΥΔΗΣ

10 σχόλια:

  1. se pia ilikia vgenoun se sintaksi stin ellada????
    Mipos giafto pai gia ftoxefsi to kratos?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διαχειριστής του blog ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ16 Ιουνίου 2011 στις 9:10 μ.μ.

    Αν είσαι Παλιουριώτης και το μόνο που βρήκες να κάνεις ως σχόλιο βλέποντας έναν συγχωριανό μας που δεν ζει στο χωριό και αρκετοί από εμάς είχαμε να δούμε από κοντά χρόνια είναι αυτό, τότε το Παλιούρι είναι άξιο της μοίρας του. Ο Κώστας Πιτιακούδης ήταν στρατιωτικός όπως αναφέρει και η ανάρτηση, οπότε-το αναφέρω αν δεν το γνωρίζεις-όλοι οι στρατιωτικοί μπορούν να βγουν στην σύνταξη μόλις συμπληρώσουν 25 χρόνια υπηρεσίας. Κι αυτό το έχουν κάνει πριν τον Κώστα εκατομμύρια στρατιωτικοί. Αυτά και προσωπικά λυπάμαι για το σχόλιο που έκανες. Δεν το διαγράφω, για να βλέπουν οι συγχωριανοί πως σκέφτονται κάποιοι.
    Ο Διαχειριστής του Blog ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Κώστα για το ότι κατάφερε και έκανε μια καταπληκτική οικογένεια.Του εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα και να μπορέσει να απολαύσει αυτά που με τόσο κόπο κατάφερε στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και ειμαστε σε αποσταση αναπνοης ειλικρινα δεν γνωριζα οτι ζει στην κομοτηνη.χαρηκα και να μας πειτε που βρισκεται η αδελφη του βασω?φιλια παλιουριωτισσα.....ΥΓ.Ολοι τελικα συνταξεις περιμενουν για να επιβιωσουν σ'αυτη τη ζωη.παιδια ζηστε το σημερα.(για τον σχολιαστη 7:22)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αδερφή του Βάσω νομίζω ότι ζει στις Σέρρες όπου είναι παντρεμένη.
    Στην Κομοτηνή ζει και μια συγχωριανή μας, η Ζωή Πιτιακούδη που εργάζεται στο νοσοκομείο της πόλης ως νοσοκόμα. Πρόκειται για την κόρη τ' Δημητράκ' τ' Φώτ' και τ' Ντιπούδ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thanks for answer..For Zoh i know that.kisses paliouriotissa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κώστας και η Μαρία αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση καθώς παραδίδουν μαθήματα ήθους και οικογενειακής γαλήνης!Είμαι ένας από τους πολλούς τυχερούς που έχουν το προσόν να λέγονται οικογενειακοί φίλοι με τους παραπάνω!Το Παλιούρι καμαρώνει για τέτοιους συγχωριανούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pros oöous pou egrapsan pio pano.....
    Den eipa kati gia ton kosta ipa pos ginete na vgenoun se sintaksi toso mikroi ,,,an kai stratiotikoi giati oi oikodomoi vgenoun sta 65 pou eine pio baria oi doulia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε ηταν και αυτο μια αδικια του πολιτικου μας συστηματος των τριαντα χρονων.γι'αυτο υπομονη και για μας τους βαρεα απασχολουμενους,μηπως και προλαβουμε να παρουμε μερικα ψιχουλα,αν δεν χρεωκοπησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αδερφη του Κωστα ειναι παντρεμενη και ζει στη Ξανθη, Εχει και ενα γιο. ο Κωστας πηγε 18χρονων στην αεροπορια και συνταξιοδοτηθηκε μετα απο 33 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή