Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΓΑΜΟΣ ΔΙΑΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ο Δημήτρης και η Αλένα απ' την Τσεχία, στην διάρκεια του μυστηρίου.
Αριστερά ο πατέρας με την μητέρα του 
Με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου ενώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα, 25-06-2011 στον Μητροπολιτικό Ναού Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως ο Δημήτρης (Δημητράκ΄ς) Διακίδης και η αγαπημένη του Αλένα Στρούντσοβα.
Για όσους δεν τον γνωρίζουν, να επαναλάβω ότι μεγάλωσε στο Παλιούρι μαζί την αδερφή του Χρυσούλα και τον αδερφό του Πασχάλη, στο χωριό μας πήγαν  σχολείο και ζούσαν με την θεία του Θεοδούλα και τον άνδρα της Κώστα, τον Γκντί Τιάκα και τον ξάδερφο τους Χαρίση, πίσω στα Μπαχτσέδια.
Ο ξάδερφος του γαμπρού, ο συγχωριανός μας Χαρίσης, δεν θα
μπορούσε φυσικά να λείψει απ' το γάμο του Δημήτρη

Πλήθος συγγενών και φίλων από το Παλιούρι, Κουφόβουνο, Γιαννούλη, Σουφλί, Αλεξ/πολη και Τσεχία, τίμησαν με την παρουσία τους το Ιερό Μυστήριο του Γάμου. Στην δεξίωση που ακολούθησε, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξ/πολης, οι καλεσμένοι χόρεψαν στους ρυθμούς της Λαϊκής, παραδοσιακής και Τσέχικης μουσικής. Μάλιστα ο γαμπρός ως καλός καθηγητής Φυσικής Αγωγής, χόρεψε εξαιρετικό Ζεϊμπέκικο, που τον συνόδευε ενίοτε ο αδερφός του Πασχάλης με την αδελφή του Χρυσούλα και φυσικά η νεόνυμφη Αλένα.
Η αδερφή του γαμπρού Χρυσούλα σέρνει το χορό, ενώ ακολουθούν
ο Δημήτρης με την Αλένα και νυν κυρία Διακίδη.

Ευχόμαστε για άλλη μια φορά στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και πολλούς απογόνους, στους δικούς τους να τους ζήσουν και στον κουμπάρο, ιατρό Ω.Ρ.Λ., Βαφειάδη Μαρίνο και Ευθαλία Βασιλείου, πάντα άξιοι.

1 σχόλιο: