Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοσχέδιο... τσιμπούσι που οργάνωσαν οι συγχωριανοί μας στις 16 Αυγούστου

Ο Σωτήρης Γκουδινούδης ή "Ψαράς"... εξετάζει ένα απ' τα ψάρια που ήταν ο βασικός μεζές και ρωτάει τον πρώην πρόεδρο του χωριού Σωτήρη Γιαϊτζή που εκτός από κυνηγός είναι και ψαράς, αν πρόκειται για... σαζάν', τούρνα ή γουλιανό. Δίπλα τους οι Σωτήρης Αραμπατζής (Τζήκας τ' Γκ'ντινη) και Κώστας Μπουμπουλούδης (Τζιότζιουκας) 
Πολλοί συγχωριανοί μας που δεν μένουν στο Παλιούρι βρέθηκαν το καλοκαίρι για διακοπές. Μια βραδιά, στις 16 Αυγούστου, οργάνωσαν αυτοσχέδιο τσιμπούσι στην πλατεία. Απ' αυτό είναι και οι δυο φωτογραφίες, όπου απ' τους τέσσερις μόνο ο Σωτήρης Γιαϊτζής (Σαμάλας) μένει δυστυχώς στο Παλιούρι. Οι άλλοι είναι στη Γερμανία ή την Αθήνα
Από αριστερά ο Χρήστος Μαγγίρας(Κουρνταουλούδ'), Σωτήρης Γκουδινούδης (Ψαράς), Σωτήρης Γιαϊτζής (Τσίντιλη), Σωτήρης Γιαϊτζής (Τζήκας τ' Γκ'ντινη) και Κώστας Μπουμπουλούδης (Τζιότζιουκας)


Υ.Γ. Όπως μάθαμε, το γλέντι συνεχίστηκε στο πανηγύρι των Βρυσικών, όπου ο Τζιότζιουκας έδωσε ρεσιτάλ χορού.




3 σχόλια:

  1. Μια χαρά σας βλέπω να περνάτε εκεί!!!! Στην υγειά σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποσημείωση- Κώστας τζότζιουκας εκτός από χορευταράς παίζει και καταπληκτικό μπουζούκι,τραγουδάει επίσης πολυ καλά!!! Είχα την χαρά να τον ακούσω το καλοκαίρι στο χωριό και ενθουσιάστηκα! Καλλιτέχνης σας λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ .....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή