Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ "ΖΩΗΣ" ΤΟ Paliouri-evrou.blogspot.com

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου, το blog για το πιο όμορφο χωριό της Ελλάδας, το Παλιούρι Έβρου, συμπληρώνει ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ "ΖΩΗΣ". Πέρυσι τέτοιες μέρες ήταν που ωρίμασε η σκέψη και αποφασίσαμε να βγούμε στον "αέρα" του διαδικτύου. Από αγάπη και μεράκι για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε τόσο πολύ.

Την προσπάθεια αυτή, είμαστε πολύ χαρούμενοι που την αγκάλισαν όχι μόνο οι συγχωριανοί μας από κάθε μέρος της Γης, αλλά και πολλοί άλλοι. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέσα σε ένα χρόνο φτάσαμε τις 62.000 "επισκέψεις", αριθμός πρωτόγνωρος για μπλογκ που είναι αφιερωμένο και ασχολείται με ένα μόνο χωριό.
Τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια πως κάποια προβλήματα μας ανάγκασαν να μην ανεβάζουμε συχνά θέματα που αφορούν τον αγαπημένο μας τόπο. Ξεπερνούνται όμως και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε πιο συχνά στον "αέρα" με θέματα που θα αρέσουν σε όλους.
Περιμένουμε την συμμετοχή όλων σας με αποστολή μέσω e-mail ειδήσεων, φωτογραφιών και ότι άλλο θέλετε. Φυσικά όποιος Παλιουριώτης θέλει να διαφημιστεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ όπως είναι γνωστό, μπορεί να μας στείλει την κάρτα του.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΤΙΣ 9 Σεπτεμβρίου πέρυσι.

 

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

 
Το blog αυτό δημιουργήθηκε από αγάπη στον τόπο καταγωγής μου. Το πιο όμορφο χωριό όχι μόνο του Έβρου, αλλά και της Ελλάδας. Εδώ θα υπάρχουν πληροφορίες, ειδήσεις και φωτογραφίες που αφορούν το Παλιούρι Διδυμοτείχου Έβρου. Καλή μας αρχή.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ e-mail: pitevr@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Σ ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνεις και για τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνεις προσπαθώντας να κρατάς ενήμερους για ότι συμβαίνει στο αγαπημένο μας Παλιούρι,όλους εμάς που δεν είμαστε κοντά. Καλή συνέχεια και με όρεξη για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!! Να σαι καλά... Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλουριώτ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΛΑ. Φτάν΄όμους τόσου απού χαΐνιψις. Του καλουκαίρ΄μπίτσι. Δε γλέπς κι τα γκιζάνια κόμα ιτιμάζουντι να παν στου σκουλιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή