Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ... ΧΡΗΣΤΑΚΟ

Έτσι χαμογελαστό και γλεντζέ θα τον θυμόμαστε πάντα
Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από εκείνη την τραγική, την μαύρη μέρα, που έφυγε από κοντά μας οι Χρήστος Μαγγίρας, ο αγαπημένος σε όλους μας Χρηστάκος. Ήταν 15 Σεπτεμβρίου του 2009, όταν αποχαιρετήσαμε τον φίλο, τον "κολλητό", τον συγγενή, τον πάντα χαμογελαστό, τον γλεντζέ, τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον "αδερφό" με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί. Ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μόλις στα 43 του χρόνια. Ο Χάρος ζήλεψε το κέφι, την όρεξη του για ζωή, για αστεία, για πλάκες, για διασκέδαση και τον πήρε από κοντά μας. Τόσο πρόωρα και άδικα.
Στην γυναίκα του Βάσω, τις δυο κόρες του που πάντα καμάρωνε και αισθανόταν περήφανος, τους χαροκαμένους γονείς του Δημήτρη και Μαγδαληνή και τον αδερφό του Μιχάλη, ότι και αν πει κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Να ζήσουν να τον θυμούνται και όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, να είναι σίγουροι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΈ.




Αφιερωμένο στη μνήμη του το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη "ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ"

3 σχόλια:

  1. Εχει μια παντοτινη θεση στην καρδιά μας...καλό παράδεισο Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟ ΣΥΜΟ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο παραδεισο σε ολους τους φιλους μας.μολις τωρα μου τηλεφωνησαν οτι παει να τους συναντησει κι αλλος ενας.ο γνωστος σε ολους μας κοκος.συλλυπητηρια στην οικογενεια του που αφηνει πισω.καλο παραδεισο κοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή