Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΕ ΜΟΣΧΟ ΔΙΜΠΙΝΟΥΔΗ

Ένας απ' τους πιο καλοκάγαθους και αγαπητούς συγχωριανούς μας, ο Μόσχος Διμπινούδης, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. "Έφυγε" προχθές νικημένος απ' τον καρκίνο, μόλις στα 59 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς, φίλους, αλλά και όλο το χωριό. Ο γνωστός σε όλους μας "Κόκος", πάλεψε εδώ και μήνες με την επάρατο νόσο, αλλά τελικά... έχασε τη μάχη. Η κηδεία του έγινε σήμερα στο Παλιούρι και πολύς κόσμος τον συνόδεψε στο τελευταίο του ταξίδι.
Όλοι ξέραμε πόσο καλόκαρδος, ήρεμος και άνθρωπος χαμηλών τόνων ήταν. Εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμά συλληπητήρια μας στην γυναίκα του Σουλτάνα, τα παιδιά του Γιώργο και Τασούλα, τα εγγόνια του και φυσικά στα αδέρφια του Σωτήρη και Βασίλη. Να ζήσουν και να τον θυμούνται, όπως θα τον θυμόμαστε όλοι μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

4 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στην οικογενειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται...Καλό ταξιδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Ο ΜΟΣΧΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΜΟΣΧΟΣ ΗΤΑΝ "ΑΟΡΑΤΟΣ " ΕΝΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΟΣΧΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή