Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΘΥΕΛΛΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά η Θύελλα Παλιουρίου. Οριστικοποιήθηκε τελικά η συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Κελεσίδη, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Για όσους δεν τον ξέρουν, ο Κελεσίδης κατάγεται από την Μάνη, εργάζεται στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Διδυμοτείχου μκαι ως προπονητής δούλεψε σε πολλές ομάδες της περιοχής.
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στα παιδιά.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΕΛΕΣΙΔΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Κελεσίδη, βρίσκεται η Θύελλα Παλιουρίου. Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της περιοχής, δέχθηκε πρόταση απ' την διοίκηση της ομάδας του χωριού μας και όλα δείχνουν πως θα απαντήσει θετικά και θ' αναλάβει να την καθοδηγεί στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Έτσι θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπούλη Γαβριλάκη, αφού ο Απόστολος Τζίνης με τον οποίο έγιναν κάποιες συζητήσεις, προτίμησε για οικογενειακούς λόγους το Σιτοχώρι.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ "ΤΖΙΜΥ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο χωριό μας, ο Ζήσης Μπουμπουλούδης, γιος του Κώστα (ή Τζίμυ για τους φίλους του) και της Πόλυς Μπουμπουλούδη, με την εκλεκτή της καρδιάς του η οποία είναι απ' την Δόξα (Τσιαμπάσ') και δασκάλα στο επάγγελμα.
Στον γάμο έδωσαν το παρόν και οι θείες του γαμπρού, η Τασούλα (αδερφή του πατέρα του) που είναι παντρεμένη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και η Ματούλα με την Χριστίνα Λογαρνούδη(αδερφές της μητέρας του) οι οποίες μένουν μόνιμα στην Αθήνα.
Φυσικά δεκάδες Παλιουριώτες συγγενείς και φίλοι, Τσιαμπασιώτες αλλά και από πολλά χωριά της περιοχής ευχήθηκαν τους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.
Κώστα και Πόλυ να σας ζήσουν και να τους χαίρεστε.

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ

Οι επαγγελματικές ασχολίες δεν μας επέτρεψαν να βρεθούμε στο Πανηγύρι του χωριού. Περιμέναμε μήπως μας στείλει κάποιος φωτογραφίες να τις "ανεβάσουμε", αλλά μάταια.
Όσοι βρέθηκαν πάντως στις 27 Ιουλίου στην Πλατεία του Παλιουρίου, διασκέδασαν με την ψυχή τους. Έγινε κυριολεκτικά χαμός, με περίπου 1.000 άτομα να δίνουν το παρόν και να μην κάθονται στιγμή κάτω στις καρέκλες. Το συγκρότημα "ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ" αποδείχθηκε μια πολύ καλή επιλογή, αφού όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.
Τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου έψαχναν συνέχεια για τραπέζια και καρέκλες ώστε να ικανοποιήσουν την ζήτηση, αφού όσα είχαν εξασφαλίσει γέμισαν ασφυκτικά. Μπορεί να κουράστηκαν, αλλά επιβραβεύθηκαν με τις εισπράξεις, αφού τους έμειναν ικανοποιητικά έσοδα και έτσι θα μπορέσουν να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Έβρου.