Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Στις εκλογές της Κυριακής, θα είναι υποψήφιος βουλευτής και ένας Παλιουριώτης. Πρόκειται για τον συγχωριανό μας Θανάση Κουτσιανούδη (τ' Κουτσιανάκ' τον γιο), συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος κατεβαίνει με το κόμμα της "Χρυσής Αυγής" στο νομό Μαγνησίας.
Ο Θανάσης ζει πλέον μόνιμα στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου και επειδή από μικρός είχε ιδέες που ταιριάζουν με όσα πιστεύει το συγκεκριμένο κόμμα, αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις 6 Μαίου.  
Υ.Γ. Θέλοντας να προλάβω οποιονδήποτε και επειδή είχα επισημάνει πριν λίγο καιρό ότι δεν θα... μπλεχτεί το blog σε πολιτική προπαγάνδα, όταν ένας συγχωριανός μας είναι υποψήφιος με οποιοδήποτε κόμμα, φυσικά και θα το προβάλουμε.

48 σχόλια:

  1. Αντε απο κει nazistes!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den simfono..alla ton efhome kali epitihia....den hriasonte sholia opos to parapano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kali epitixia sto thanasi kai se anotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα τα ατομα τα αγνοουμε- δεν τα προβαλουμε.Οσο για τις ευχες " και σε ανωτερα" τι να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kamia sintagi gia molotof den theli?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨Εχεις συνταγές και δεν τις χρησιμοποιείς αλλά τις μοιράζεσαι??? χαχαχα...χουβαρντά σε βρισκω!!!

      Διαγραφή
  6. και εμας τι μας νοιαζει που πηγαινει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχετως πολιτικών πεποιθήσεων.. εύχομαι καλή επιτυχία στο θανάση στην προσπαθειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσθήκη σχολιου¨ Ανώνυμε May 4, 2012 11:59 ΑΜ, Δεν αγνοούμε τα άτομα, απορρίπτουμε μόνο τις πολιτικές και ιδεολογικές τοποθετήσεις τους εφόσον δεν μας ταιριάζουν και δεν συμφωνούμε!!!!! Αν μη τι άλλο δεν ειμαστε κλώνοι για να έχουμε την ίδια άποψη, ομοφωνία και ομοιομορφία....άσε που δεν θα είχε νόημα η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πολιτικες και ιδεολογικες τοποθετησεις ενος ατομου διαμορφωνουν τον χαρακτηρα του.Αρα απορριπτοντας τα παραπανω απορριπτουμε εμμεσως και τα ιδια τα ατομα.Αυτο λεει η λογικη.Τα υπολοιπα ναχαμε να λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν καποιος εχει καταλαβει τα παραπανω, μπορει να τα μεταφρασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ego pantos pedia den katalaba oute ena 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα αλαμπουρνεζικα δεν μεταφραζονται.θα μπορουσε να γινει πιο κατανοητος γραφοντας παλιουριωτικα αν ειναι παλιουριωτης.Μας κολλαει και τρεις σειρες αρχαια ελληνικα που εγω το ερμηνευσα καπως ετσι"ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΗ ΒΙΑΙΩΣ ΛΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to na milaei kaneis swsta ellhnika ki oxi paliouriotika den shmainei oti milaei ki arxaia kai den mporeite na ton katalabaite. Gia ton Ανώνυμο May 5, 2012 09:01 AM

      Διαγραφή
    2. Χριστινακι έρωτα...αυτο έχω να πω εγω μόνο...μουτζούρα μου��

      Διαγραφή
  13. Aνωνυμε May 5,2012 09:01 AM εισαι ωραιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. anwnume May 5, 2012 09:01 AM May 5, 2012 09:40 AM May 5, 2012 10:52 AM & May 5, 2012 11:18 AM. eiste vlakes pou pernieste kai gia e3upnoi m'autes tis kruades pou grafete. Alh8eia se poio sxoleio phgainate eseis?????????????????

      Διαγραφή
  14. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.. .ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? NA MAΣ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχει την εντυπωση οτι εγραψε σε σωστα Ελληνικα και οτι εμεις που δεν καταλαβαμε εχουμε θεμα.Αστον στην πλανη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αφηνω αυτον και ολους σας καληνυχτα .καλο βολι αυριο....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πισω απ την Ανωνυμια, τα πέντε, δέκα κοβετε! Εξυπνακιστικα αστειάκεια ως καμουφλάζ της έλλειψης παιδείας... αυτό δεν ειναι για γέλια..ειναι για κλάμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φωτεινε παντογνωστη,εγραψες παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ? Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΞΕΡΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΕΛΑΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω ότι έχετε θέμα να κανετε ένα διαλογο της προκοπής...Απο τα γραφομενα, μαλλον κριτική επιτροπή είσαι εσυ....αλλά πισω απ την κουρτινα!!! Θα προτιμήσω να εκφέρω με θάρρος την αποψη μου και να είμαι πολύξερη και φωτεινός παντογνώστης! Θα γελαω και θα κανω και ααααααα....χαχαχα (Δοκιμαστε το κι εσεις...είναι αγχολυτικό!)

      Διαγραφή
  20. Gelaste pedia simera eine etsi kai alios h pangosmia mera Geliou
    To bradi tha gelasoume oloi etsi kai alios me ta apotelesmata ton eklogon ...
    Giaourtakia gia tous politikous min ksexasete...(enoo gia olous tous politikous oxi mono gia orismenous)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να μαστε λοιπον...κλασσικοί παλιουριωτες...ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου, να κρίνει τα πάντα και ποτέ δεν θα κοιτάξει τον ευατό του!! ο κάθενας ειναι ελευθερος να πει την γνωμη του και οι υπολοιποι οφειλουν σεβασμο ειτε συμφωνουν ειτε οχι, χωρις προσβολες βρισιες και εξυπναδες... τον φάγατε τον άνθρωπο, είναι η πολιτική του άποψη και αν δεν συμφωνούμε απλα το σεβόμαστε..δεν κάνουμε σαν τα 10 χρονα που μαλώνουν για τις ομάδες!!αυτο το χωριο τελικα δεν θα αλλαξει ποτε, οι ιδιες στενομυαλες αποψεις,οι εξυπναδες, τα κουτσομπολια και οι κακιες...δεν βαρεθηκατε καλοι μου παλιουριωτες???ανοιξτε το μυαλο σας επιτελους κ δειτε πιο μπροστα.. ο καθενας ας ασχοληθει με το σπιτι του, σεβαστειτε τους διπλανους σας στηριξτε το χωριο κ ολα θα γινουν καλυτερα...ελεος μια αναφορα εγινε σ εναν συγχωριανο μας ο οποιος κατεβαινει στις εκλογες που στην τελικη δεν ζητησε καν την ψηφο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η χρυση αυγη τριτο κομμα στο παλιουρι???? αρχοντεςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. M@#s eimaste oxi arxontes!! Re seis gia tetoio mellon agwnisthkan oi progonoi mas????? Polemhsan kata tou nazismou sto 2o Pagkosmio kai twra emeis ti kanoume??? dinoume sugxarhthria stous ellhnes nazistes???? Eleos!!! Alla etsi einai opoios den exei paideia kai politikh voulish ψhfizei tous opadous tou Xitler. Auth einai h dhmokratia???
      Ο/Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ/ΜΕΝΗ

      Διαγραφή
  23. Συμφωνω με ΑνώνυμοςMay 5, 2012 11:34 PM!!Christinaloga απο που εισαι και μιλας???Αμα εισαι απο το χωριο οκ και συγνωμι αλλα αν δεν εισαι απο εκει δεν χρειαζεται να μιλας για το χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγχωριανέ που έστειλες το παραπάνω σχόλιο, είσαι Παλιουριώτης και αναρρωτιέσαι αν η Χριστίνα Λογαρνούδη είναι από το Παλιούρι; Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και έζησε πολλά χρόνια επιστρέφοντας κάποια στιγμή απ' την Αθήνα η κοπέλα. Μόνο το επίθετο Λογαρνούδη θα έπρεπε να σου δώσει να καταλάβεις ότι είναι Παλιουριώτισσα.
    Αυτά πολύ φιλικά και Παλιουριώτικα.

    Ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. - Πος τον συμπαθή πρώτο σχολιαστή: Αγαπητέ μου, εσύ που χαρακτηρίζεις 46 συγχωριανούς μου ως ΄΄Ναζιστές΄΄!... πρέπει να είσαι πολύυυυ... ενημερωμένος για τα πιστεύω των κομμάτων!.... Σίγουρα θα έχεις καί τηλεόραση στο σπίτι σου!.......... Είς εκ των 46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητοί συγχωριανοί μου

    Μπορεί η ζωή να τα έφερε έτσι, ώστε να ζώ μακριά από τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, όμως, όπως συμβαίνει με κάθε άνθρωπο, έτσι κι εγώ ποτέ δεν έβγαλα από την καρδιά μου το χωριό μας και εσάς.

    Διαβάζοντας τα ανωτέρω σχόλια ομολογώ πώς, μερικά από αυτά με πίκραναν, όμως δεν κρατώ καμμία κακία σε αυτούς που τα έγραψαν. Θα ήθελα μόνο, άν μού επιτραπεί, να απαντήσω σε αυτά τα οποία με θίγουν προσωπικώς.

    - Στον σχολιαστή (4-5-2012 06:49 ΑΜ):

    Συγχωριανέ μου, δεν είμαστε ούτε "ναζί", ούτε "φασίστες".

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

    ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

    ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ, ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ", ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΝΤΟΣ ΤΗΝ 23-8-1939 ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΣΟΒ.ΕΝΩΣΕΩΣ (ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ "ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ - ΜΟΛΟΤΩΦ"), ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕ "ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ" (7-12-1940 ΚΑΙ 18-3-1941) ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!!

    - Στον σχολιαστή (4-5-2012 11:59 ΑΜ):

    Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα τών "δημοκρατών" η μή προβολή τών απόψεων, εκείνων με τούς οποίους διαφωνούν!

    - Στον σχολιαστή (4-5-2012 11:20 ΠΜ):

    ΄Επειτα από 38 έτη "Δημοκρατίας" κατέληξα στο συμπέρασμα πώς, οι χειρότεροι φασίστες είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "δημοκράτες"!

    Στην 52χρονη διαδομή τής μέχρι τώρα ζωής μου,οι πολιτικές πεποιθήσεις π ο τ έ δεν υπήρξαν κριτήριο στις ανθρώπινες σχέσεις μου και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ιδιατέρως οι συνομήλικοί μου Παλιουριώτες.

    Τίς πεποιθήσεις μου αυτές ποτέ δεν τίς έκρυψα, διότι θεωρώ πώς ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.
    < ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ, ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ>(Σωκράτης)

    Κλείνω ευχόμενος ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συγχωριανούς μου να είναι καλά και να ομονοούν.
    Ελπίζω δέ πώς, στο εγγύς μέλλον θα μου δοθεί η δυνατότης να βρεθώ κοντά τους, γιατί τούς έχω νοσταλγήσει πολύ!

    Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευχαριστώ το διαχειριστη του Blog για τις διευκρινίσεις προς το πρόσωπό μου...Το παράξενο είναι πως είμαι απ τα δυο τρία άτομα που σχολιάζουμε επωνύμως εδώ μέσα και με ρωτάτε αν είμαι απ το Παλιούρι! Εσείς όλοι οι ανώνυμοι είστε? Πέραν τούτου όλοι μπορούν να εκφέρουν γνώμη και δεν είναι απαραίτητος ο συμμερισμός των υπολοίπων...Τελος θα προσθέσω ότι δεν χρειάζομαι την συγγραφική αδεία κανενός για τις αποψεις μου και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα. Χριστίνα (τ κουρουντζή θυγατέρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε,καλα μας ρουμποσες ολους.Πω,πω μορφωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιά τον 8 Μαϊου 2012 8:43 π.μ.

    Είναι τοίς πάσι γνωστό πώς, σε ύβρεις και ειρωνείες καταφεύγουν οι στερούμενοι επιχειρημάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και εγω ειμαι απο το χωριο και τωρα βλεπω τις δημοσιευσεις και πιστευω πως οσοι κατηγορουν οσους ειναι απο το χωριο μου οπως η κυρια χριστινα (δεν την 3ερω αλλα αφου λενε πως ειναι απο το χοριο) εχει μεγαλο προβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κε διαχειριστα, με ποιες εγκεφαλικες διεργασιες θαπρεπε να καταλαβει καποιος,οτι απο το christin alog βγαινει το Λογαρνουδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σωστα και εγω την ιδια απορια εχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δυο πράγματα να σημειώσω. Πρώτον, η Χριστίνα Λογαρνούδη έχει επανειλλημένα αναρτήσει σχόλια και όσοι "επισκέπτονται" το blog γνωρίζουν ποιά είναι. Μάλιστα το κάνει πάντα επώνυμα, σε αντίθεση με όσους αναρτούν σχόλια ανώνυμα και... κρύβονται πίσω από αυτά.
    Δεύτερον, για να υπάρχουν εγκεφαλικές διεργασίες, προφανώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι η... ύπαρξη εγκεφάλου. Αυτά, γιατί ένας-δύο εδώ μέσα συνεχίζεται να γκρινιάζεται και να ψάχνεται την παραμικρή αφορμή για να δημιουργήσετε εντάσεις και προκλητικά σχόλια.
    Ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άϊντε παιδιά έλεος φτάνει πια!!!Σαν τα κοκκόρια τρώγεστε!!!Υποτίθεται οι Παλιουριώτες έχουν ευγένεια και χιούμορ,μη χαλάμε τις καρδιές μας για Μ.....ες!!!Κάποια στιγμή ίσως να βρεθούμε όλοι μαζί στο χωριό,δεν θα ήταν κρίμα να ήμασταν μουρτζούφληδες και "καϊκιωμένοι" μεταξύ μας????
    Φιλιά σε όλους τους Παλιουριώτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καταρχην δεν ειναι μ@λ@κιες η ιδεολογία του καθενα και εχει καθε δικαιωμα να τοποθετηθεί! δεχτείτε το πως ετσι ειναι οι παλιουριωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑΝΝΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ10 Μαΐου 2012 στις 7:23 μ.μ.

    42 ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ??? Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Η ΔΙΑ ΒΟΗΣ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΔΙΑΦΩΝΩ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ)......ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΓΑΡΝΟΥΔΗ ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παρακαλώ πολύ να διαβάζετε τα σχολιά μου με προσοχή...έχει σημασια αν με γνωριζετε ή οχι? αν είμαι απ το Παλιούρι ή όχι? Δεν κανω τιποτα παραπάνω ή λιγότερο απ ότι κανετε ΟΛΟΙ σας εδώ...καταθέτω την αποψή μου χωρις να προσβαλλω καποιον ενω εσεις κανετε κριτική χαρακτηρίζοντας άτομα με ανεση και ελαφρά την καρδία...πχ ναζιστές,μανωλιδου,αλαμπουρνεζικα,ρουμποσες κτλ...όσο για το σχολιό μου (Πισω απ την Ανωνυμια, τα πέντε, δέκα κοβετε! Εξυπνακιστικα αστειάκεια ως καμουφλάζ της έλλειψης παιδείας... αυτό δεν ειναι για γέλια..ειναι για κλάμματα..) λέω λάθος??...γιατί τα γραπτά..άλλα δείχνουν!! Με κάλυψε με το σχολιό του Ανώνυμος8 Μαΐου 2012 12:08 μ.μ.
    Γιά τον 8 Μαϊου 2012 8:43 π.μ.

    Είναι τοίς πάσι γνωστό πώς, σε ύβρεις και ειρωνείες καταφεύγουν οι στερούμενοι επιχειρημάτων... Όποιος νώθει θιγμενος ας κανει ένα βήμα ..μπροστά! Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα Χριστίνα Λογαρνούδη...
    Είσαι η ξανθιά μικρή κόρη τού Θανάση τού Αγροφύλακα...ή
    Η αδελφή τού Κώστα Λογαρνούδη (ανεψιού τού Αγροφύλακα);
    ΄Εχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είδα τον Κώστα Λογαρνούδη.
    Τί να κάνει άραγε; πού να ζεί; μήπως γνωρίζεις;

    ΄Ενας συνομήλικός του (1960) που τον συμπαθούσε πάντα, επειδή ήταν καλό και ήσυχο παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλός και ήσυχος είναι και σήμερα αν και δεν τον βλέπω και τόσο συχνά (τουλαχιστον όσο συχνά θα ήθελα)...Έχει σύζυγο από την Κυανή και μια κόρη που τώρα πρέπει να ναι 10-12 χρονών. Ζεί και εργάζεται στο Esslingen της Γερμανίας μαζί με την οικογενειά του καμμιά εικοσαετία τώρα. Χριστίνα..η κάποτε μικρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥΔΗ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή