Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

"ΕΦΥΓΕ" ΑΠ' ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΜΑΓΔΑΛΩ ΓΚΑΚΟΥΔΗ

Η συγχωρεμένη Μαγδάλω Γκακούδη, που κηδεύτηκε χθες στη Νέα Πέραμο Καβάλας
διακρίνετα εδώ με τον σύζυγο της Κώστα, που πέθανε εδώ και πάρα πολλά χρόνια
"Έφυγε" από τη ζωή άλλη μια συγχωριανή μας. Η Μαγδάλω Γκακούδη, σύζυγος τ' Κώτσιου τ'Γκακάδκου δεν ζει πια ανάμεσά μας αφού πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων. Χθες Τρίτη 8 Μαΐου έγινε η κηδεία της στη Ν. Πέραμο Καβάλας, εκεί όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, κοντά στην κόρη της Σμαρώ.
Στην τελευταία της κατοικία τη συνόδευσαν οι δυο της κόρες Σμαρώ και Μαρία, οι γαμπροί της Παναγιώτης και Δημήτρης, τα 4 εγγόνια της και αρκετοί συγγενείς της.
Θερμά συλληπητήρια σε όλους τους συγγενείς της, ιδιαίτερα στη Σμαρώ και τη Μαρία να ζήσουν να τη θυμούνται.

7 σχόλια:

  1. κυρα μαγδαλω καλο παραδεισο.Τα χαιρετισματα και στους δικους μας.Σμαρω και Μαρια ζωη να εχετε να τη θυμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πληροφορίες που δημοσηεύεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα παλιουριώτη.Η Μαγδαληνή ζούσε και στη Βέροια και στην Πέραμο εναλάξ οπου ζουν οι 2 κόρες της.Όσο για την κηδεία της ,στην τελετή παρευρίσκονταν τα 2 εγγόνια της απο την κορη της Μαρία και από τους λοιπούς συγγενείς μόνο η ανηψιά της Μαρία με τον σύζυγό της Γιώργο.Και θα παρακαλέσω αν δεν εχετε σωστή πληροφορηση για οτιδήποτε να μην δημοσιεύετε ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια που εχεις το ταλεντο να κανεις κουτσομπολιο σ αυτες τις συνθήκες!!!! Με λιγα λόγια διευκρινιζεις ότι δεν υπηρχαν εκπρόσωποι απ την οικογενεια της Σμαρώς!! Μπράβο..μπράβο...δώσε μας διευθυνση να σου στείλουμε το χρυσό βατόμουρο!

      Διαγραφή
  3. Κατ' αρχήν δεν αντιλαμβάνομαι τον επιθετικό τόνο του σχολίου σου αγαπητέ συγχωριανέ. Είναι δυνατόν κάποιοι να ψάχνετε αφορμή ακόμα και όταν δημοσιεύουμε μια είδηση που αφορά τον "χαμό" ενός Παλιουριώτη, για να βγάλετε μιζέρια, ειρωνεία και κακία; Όπως καταλαβαίνεις, δεν βρισκόμουν στην κηδεία της συγχωρεμένης Μαγδάλως(έτσι την φώναζα εγώ όποτε μιλούσαμε), αν και την γνώριζα πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα αρκετά καλά. Την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της και τις όποιες λεπτομέρειες για την κηδεία, μου της έστειλε ένας συγγενής της.
    Κάτι ακόμα. Γνωρίζω και εγώ αρκετά πράγματα όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και πολλές ακόμα. Πολύ περισσότερο όμως, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει δεν μετράει τίποτε άλλο παρά μόνο ο χαμός του και ο πόνος που αισθάνονται όσοι τον γνώριζαν. Είναι δυνατόν να αρχίζεις έμμεσα το κουτσομπολιό και μάλιστα να μας κάνεις παρατηρήσεις με αυστηρό τόνο. Τελικά κάποιοι Παλιουριώτες είστε αδιόρθωτοι.

    Ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όντως είμαστε αδιόρθωτοι. Δηλαδή αν τα εγγόνια ήταν δυο και όχι τέσσερα, ή αν από τους υπόλοιπους συγγενείς ήταν παρόντες η Μαρία και ο Γιώργος και όχι αρκετοί, αλλάζει κάτι; Ποια είναι τελικά η ουσία της είδησης, η σχολαστική λεπτομέρεια που ευαγγελίζεται ο παραπάνω φίλος, ή ο χαμός κάποιου ανθρώπου;
    Έλεος πια μ'αυτές τις μικροπρέπειές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω απο που εχεις πληροφοριες παλιουριωτη απλα οταν ΔΕΝ ειναι σωστες να ΔΕΧΕΣΑΙ να σε διορθωνουν καποιοι "αδιορθωτοι" παλιουριωτες.Οσο για τα κουτσομπολια που λες πιο πανω σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο γιατι δεν αξιζει σε μενα.Οταν λοιπον μαθεις να δεχεσαι να σε διορθωνουν σε κατι που δημοσιευσες λαθος μπορεις να αποδοσεις χαρακτηρισμους σε αλλους.Η απαντηση μου σε σχεση με το θεμα ηταν ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ για να διευκρινιστουν καποια πραγματα τα οποια ΧΩΡΙΣ να επιβεβαιωσεις δημοσιευσες.Τελος θα μπορουσες απλα να γραψεις την ειδηση χωρις να εισελθεις σε "κουτσομπολιστικες" λεπτομερειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη από όσους "επισκέπτονται" το blog, γιατί δίνω συνέχεια με αφορμή ένα τόσο τραγικό και δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι ο "χαμός" μιας συγχωριανής μας. Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω στον ανώνυμο φίλο που φαίνεται πως τελικά ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ και παριστάνει τον τιμητή. Κατ' αρχήν γιατί να δεχθώ ότι ισχύσουν όσα εσύ υποστηρίζεις και όχι εκείνα που μου έστειλε με ενημερωτικό e-mail συγγενής πολύ κοντινός της συγχωρεμένης Μαγδάλως Γκακούδη;
    Με... μαλώνεις ότι δημοσίευσα κάποια πράγματα, χωρίς να τα επιβεβαιώσω. Δεν μου εξηγείς πως θα γίνει αυτό; Να αρχίσω τα τηλέφωνα δηλαδή στις κόρες της συγχωρεμένης ή σε άλλους συγγενείς για να μάθω λεπτομέρειες και να τις δημοσιεύσω, όταν οι άνθρωποι πενθούν τον χαμό ενός δικού τους ανθρώπου; Το Paliouri-evrou δεν είναι σάιτ φίλε μου. Το δημιουργήσαμε για να προβάλλουμε το χωριό και να ενημερώνουμε για κάποια πράγματα τους Παλιουριώτες σε κάθε μέρος της Γης. Σε βάρος της δουλειάς μας και του ελεύθερου χρόνου μας το κάναμε, από αγάπη και μεράκι για το χωριό μας. Πίστεψε με, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε μένα, μην μου κάνεις... μαθήματα για επιβεβαίωση μιας είδησης και πως πρέπει να χειρίζεται κάποιος παρόμοια θέματα. Όσοι με γνωρίζουν, καταλαβαίνουν τί εννοώ.
    Δυο ακόμα παρατηρήσεις. Μου λες ότι έπρεπε να γράψω την είδηση του θανάτου της Μαγδάλως, χωρίς να εισέλθω σε "κουτσομπολίστικες" λεπτομέρειες όπως χαρακτηριστικά τονίζεις. Προφανώς έχεις πρόβλημα να αντιληφθείς τα αυτονόητα, όταν θεωρείς κουτσομπολιό την αναφορά ότι η κηδεία έγινε στην Πέραμο της Καβάλας όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με την κόρη της (και φίλη μου Σμαρώ)η συγχωρεμένη και πως την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία οι δυο κόρες, οι γαμπροί και τα εγγόνια της. ΠΟυ είδες το κουτσομπολιό μπορείς να μου πεις; Γιατί εσένα είδα να... κουτσομπολεύεις στο πρώτο σχόλιο που μου έστειλες, αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα.
    Αυτά και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.

    Ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή