Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΓΙΡΑΣ-ΜΑΛΑΝΤΟΥΑΔΚΟΥΣ(ΑΝΑΠΗΡΟΣ)

Σε βαθιά γεράματα και ηλικία 88 χρόνων, "έφυγε" χθες από κοντά μας ο παππού Γιώργος Μαγγίρας (Ανάπηρος) ή Μαλαντουάδκους. Ένας από τους πιο καλοκάγαθους, πρόσχαρους και χαμογελαστούς συγχωριανούς μας. Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε βρεθεί στο μπακάλικο του παλαιότερα και τώρα μίνι μάρκετ, για να ψωνίσουμε κάτι ή να χαιρετήσουμε τον ίδιο και άλλους Παλιουριώτες που κάθονταν έξω απ' το κατάστημα του.
Η κηδεία θα γίνει σήμερα, προκειμένου να προλάβει να έρθει απ' την Ολλανδία και η άλλη εγγονή του Χρύσα που εργάζεται εκεί. Στα παιδιά του Άγγελο και Χρυσωπή, τη νύφη και τον γαμπρό του, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλληπητήρια μας.

5 σχόλια:

  1. καλο ταξιδι παππου γιωργο.θα σε θυμομαστε παντα.θα μας λειψει το χαμογελο σου.συλλυπητηρια στους συγγενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ24 Ιουνίου 2012 στις 12:06 π.μ.

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΥΠΗΤΡΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΩΡΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΓΙΑΝΝΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ....ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΥΣ........ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!
    ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ: ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
    ΣΤΟΝ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
    ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

    ΤΑΣΙΟΥΔΗ-ΜΑΓΓΙΡΑ ΜΑΤΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή