Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ

Επιτέλους είδαμε χιόνι στο Παλιούρι. Χθες άρχισε να χιονίζει και τελικά το... έστρωσε. Μπορεί να μην είναι πολύ, αλλά είδαμε μια... άσπρη μέρα στο χωριό μας, που έγινε ακόμα πιο όμορφο.
Πάντως με αφορμή τις χιονοπτώσεις στην περιοχή, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης αποφάσισε να μην λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλο τον δήμο Διδυμοτείχου.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΙΤΩΝ" ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ

Σε μια εβρίτικη, θρακιώτικη βραδιά, καλεί όλους τους Παλιουριώτες της Αθήνας η "ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΙΤΩΝ" την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο κέντρο "ΑΜΑΝΤΕΟΥΣ" που βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους, κοντά στο Πάρκο Τρίτση.


Εικόνες από το περσινό γλέντι με την συμμετοχή του δημάρχου
Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη που εδώ χορεύει με το Θανάση Μαγγίρα
Πρόκειται για τον σύλλογο που πέρυσι είχε την επωνυνία "Ο Ετεροδημότης" και οργάνωσε εκείνη την όμορφη βραδιά τον Δεκέμβριο στο κέντρο
"Κόρτσόπον". Στην διοίκηση είναι αρκετοί συγχωριανοί μας και καλούν όσους απ' το Παλιούρι θέλουν να διασκεδάσουν να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 30 Ιανουαρίου.
Θα υπάρχει γκάιντα και νταούλι για τα θρακιώτικα τραγούδια αλλά και D.J. 

Η τιμή πρόσκλησης είναι 20 ευρώ το άτομο, φυσικά με φαγητό και μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες και για να κλείσετε θέσεις στους Χάρη Τασιούδη, Δημήτρη Δαουτάκη, Θανάση Ζαφειρούδη. 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου γιορτάζει ο πολιούχος του χωριού μας Άγιος Αθανάσιος και φυσικά η εκκλησία του χωριού μας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα γιορτάζει ο Ιερός Ναός Παλιουρίου και η θεία λειτουργία θα γίνει με κάθε επισημότητα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ποδαρικό στο 2012 με ισοπαλία για την Θύελλα Παλιουρίου

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το 2012 η Θύελλα Παλιουρίου, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 μέσα στην Κυανή. Η ομάδα του χωριού μας ήταν καλύτερη, αλλά ο ένας επόπτης είχε μόνιμα σηκωμένη την σημαία του(αντί να την βάλει... εκεί που ξέρει) και έκοψε τους παίκτες μας τρεις φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ. 
Τώρα η Θύελλα με τον βαθμό που πήρε είναι δεύτερη με 26 βαθμούς, ενώ η Καρωτή που κέρδισε πήγε πρώτη με 28, αλλά την αντιμετωπίζουμε μέσα στο Παλιούρι και μπορούμε να την περάσουμε.   

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα για την Θύελλα που παίζει στην Κυανή

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα για την Θύελλα Παλιουρίου, μετά τις διακοπές για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι παίκτες μας δίνουν δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Κυανή και ο τεχνικός Γιώργος Κελεσίδης ελπίζει ότι το... φαί και τα... ξύδια που κατανάλωσαν στις γιορτές, δεν θα τους επηρεάσουν, αλλά θα επιστρέψουν με νίκες. Άντε και καλή αρχή.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ.
ΕΝΩΣΗ ΚΥΑΝΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Στον Άγιο Αθανάσιο ο αγιασμός λόγω της βροχής


Στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου έγινε σήμερα ο αγιασμός των υδάτων στο χωριό μας, αφού η έντονη βροχή που έπεφτε συνέχεια, δεν επέτρεψε να τηρηθεί το έθιμο και να ψαλεί η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πάντως, αρκετοί Παλιουριώτες εκκλησιάστηκαν και... φωτίστηκαν απ' τον ιερέα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ Συγχωριανοί