Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΓΙΡΑΣ-ΜΑΛΑΝΤΟΥΑΔΚΟΥΣ(ΑΝΑΠΗΡΟΣ)

Σε βαθιά γεράματα και ηλικία 88 χρόνων, "έφυγε" χθες από κοντά μας ο παππού Γιώργος Μαγγίρας (Ανάπηρος) ή Μαλαντουάδκους. Ένας από τους πιο καλοκάγαθους, πρόσχαρους και χαμογελαστούς συγχωριανούς μας. Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε βρεθεί στο μπακάλικο του παλαιότερα και τώρα μίνι μάρκετ, για να ψωνίσουμε κάτι ή να χαιρετήσουμε τον ίδιο και άλλους Παλιουριώτες που κάθονταν έξω απ' το κατάστημα του.
Η κηδεία θα γίνει σήμερα, προκειμένου να προλάβει να έρθει απ' την Ολλανδία και η άλλη εγγονή του Χρύσα που εργάζεται εκεί. Στα παιδιά του Άγγελο και Χρυσωπή, τη νύφη και τον γαμπρό του, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλληπητήρια μας.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, είναι από σήμερα ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας. Να θυμίσουμε πως πριν από 16 χρόνια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 1996 ως αρχηγός της "Πολιτικής Άνοιξης", είχε βρεθεί στο Παλιούρι. Κι αυτό γιατί υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του ήταν ο συγχωριανός μας δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης.
Ο Πρωθυπουργός πλέον της Ελλάδας, μίλησε στην καφετέρια του Σωτήρη Γιαϊτζή και στη συνέχεια έφαγε στην ταβέρνα του Χρήστου Ζλατινούδη. Ιδού και η σχετική φωτογραφία από εκείνη την επίσκεψη. 

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ

Η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε και πάλι πρώτο κόμμα στο Παλιούρι, αυξάνοντας μάλιστα την δύναμη της σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαίου.
Στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες στο χωριό μας σε δυο εκλογικά τμήματα είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ν.Δ      215 ψήφους
ΠΑΣΟΚ   121
ΣΥΡΙΖΑ   42
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ  32
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   30
ΔΗΜΑΡ   17
ΚΚΕ  9
ΛΑΟΣ  7
Κίνημα Δεν πληρώνω   7
ΚΚΕ μ-λ   4
Παναθηναϊκό Κίνημα   3
Κόμμα Καποδίστρια   3
Ένωση Κεντρώων  3
Κόμμα Πειρατών   2

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΑΡΝΟΥΔΗ

"Έφυγε" από την ζωή η συγχωριανή μας Ελένη Λογαρνούδη και σήμερα συγγενείς, γνωστοί, φίλοι και όλοι οι Παλιουριώτες της είπαν το... τελευταίο αντίο. Δυο χρόνια μετά τον χαμό του συζύγου της Χρήστου Λογαρνούδη(Τζιάμπιλη) και σε ηλικία 62 χρόνων, η συγχωρεμένη Ελένη άφησε την τελευταία της πνοή. Στην οικογένεια της εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλληπητήρια.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΟΡΙΝΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΗ

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον συγχωριανό μας ποδοσφαιριστή Βάγιο Ελληνίδη, που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της SKODA Ξάνθης. Ο 18χρονος Βάγιος, γιος του Νίκου Βουλγαράδκου και της Πούλας Κισσούδη απ' τους Μεταξάδες, ενδιαφέρει μεταγραφικά την ιταλική Τορίνο, η οποία ανέβηκε στο Καμπιονάτο. Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Goal News" όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Μακάρι να προχωρήσει η περίπτωση αυτή και ο Βάγιος να πάει στην Τορίνο. Το ευχόμαστε ολόψυχα