Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΓΑΜΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας στη Ν. Κηφισιά, ο συγχωριανός μας Ζλατινούδης Χαράλαμπος (γιος του Θειοφάν Θειουφανούδ και τς Τριάδας απού του Σουμπάσκιου) και η Μαρία Κοντού με καταγωγή από την Εύβοια.
Μετά το μυστήριο του Γάμου ακολούθησε μεγάλο γλέντι σε
κέντρο της Λ. Τατοΐου, στο οποίο παραβρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεονύμφων. Μάλιστα οι Παλιουριώτες που βρέθηκαν στον γάμο δεν έχασαν την ευκαιρία να τον... κλώσναν καμπόσο.
Να πούμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι οι νεόνυμφοι, Μπάμπης και Μαρία είναι γιατροί και αυτή την περίοδο κάνουν την ειδικότητά τους στη Αγγλία. Ο Μπάμπης γίνεται Γαστρεντερολόγος και η Μαρία Παιδίατρος.
Η γιαγιά του γαμπρού Μάλτα σέρνει τον χορό και ακολουθούν ο θείος του Θανάσης Γκακούδης, ο παππούς του Άγγελος, η θεία του Βάσω και άλλοι καλεσμένοι

Ευχόμαστε στους νιόπαντρους Βίον Ανθόσπαρτον και στους Γονείς τους Φάνη και Τριάδα, Γιώργο και Χρυσούλα να τους ζήσουν και να τους καμαρώσουν όπως επιθυμούν. Όπως επίσης στον παππού του γαμπρού Αγγιλάκ' και την γιαγιά του Μάλτα, ενώ στους κουμπάρους πάντα άξιοι.
Με δεύτερο τον Θεοφάνη, τον μπαμπά του γαμπρού και οι άλλοι Παλιουριώτες (Μαγγίρας Χρήστος, Στέλιος Γκουδινούδης) δεν θα μπορούσαν να μην... κλώσουν τον ζουναράδκου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου