Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΒΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΗΣ

Την φανέλα της Κέρκυρας θα φοράει τα 3 επόμενα χρόνια ο Βάγιος Ελληνίδης. Ο συγχωριανός μας 19χρονος μέσος, που τα
δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-20 της SKODA Ξάνθης (πήγε εκεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης) και μάλιστα φέτος ήταν και αρχηγός της, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του "νησιού των Φαιάκων" και ήδη μεττέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που διεξάγεται στο Καρπενήσι.
Ο Βάγιος έπαιξε την περίοδο 2011-12 σε 24 ματς με την SKODA Ξάνθη και πέτυχε 1 γκολ, ενώ φέτος (2012-13) είχε 25 συμμετοχές και σκόραρε δυο φορές. Αν και ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε όλο το πρωτάθλημα και ο Βασίλης Δανιήλ εισηγήθηκε να γίνει επαγγελματίας, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Κι όχι μόνο αυτό, ενώ συμφώνησε με την ομάδα της Καλλονής που ανέβηκε φέτος στην Σούπερ Λίγκα να υπογράψει εκεί, μόλις... μαθεύτηκε, εντελώς ξαφνικά και περιέργως ο τεχνικός της Γιάννης Ματζουράκης ζήτησε να δοκιμαστεί πρώτα και μετά να προχωρήσει η μεταγραφή.
Έτσι ο Βάγιος πήγε στην Κέρκυρα, με την οποία θα παίζει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League(παλιά Β΄' εθνική) και θα διεκδικήσει μαζί της την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα εκεί μπορεί να τον παρακολουθεί στα εντός έδρας ματς και η συγχωριανή μας Μαρία Πιτιακούδη (κόρη του Αναστάσ' Πιτιακάδκου) που μένει μόνιμα στην Κέρκυρα με τις δυο κόρες της και είναι στο χωριό μας γειτόνισσα με τον Βάγιο Ελληνίδη (Βουλγαράδκου) αφού τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά-κοντά ποάνω απ' το Μπασαμάκ'.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Βάγιο καλή επιτυχία και σπουδαία καριέρα και στους γονείς του Νίκο και Θεοπούλα Κισσούδη που τόσο αγχώθηκαν τον τελευταίο καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, να τον καμαρώνουν και στη νέα του ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. sinxaritiria sto mikro na pane ola kala ke na ton doyme stin a ethniki na xerese to palikari soy file niko naste oloi kala xoyrianoi koystaks tsiboykas

    ΑπάντησηΔιαγραφή