Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΔΙΜΠΙΝΟΥΔΗ

Η είδηση "πάγωσε" όλους μας που τον γνωρίζαμε εδώ και πολλά χρόνια. Ο Σωτήρης Διμπινούδης, ο γνωστός σε μας τους φίλους του και ως "Τηλάκης", δεν είναι πια κοντά μας από την περασμένη Κυριακή. "Έφυγε" απρόσμενα στα 55 του χρόνια, ξαφνικά και βύθισε στο πένθος και την στενοχώρια την οικογένεια του, όλους όσους είμασταν φίλοι του, "κολλητοί" ή γνωστοί και φυσικά όλο το Παλιούρι και τους συγχωριανούς μας σε κάθε μέρος του κόσμου.
Ο χαμογελαστός, ο καλαμπουρτζής, ο... έξω καρδιά όσες φορές βρισκόμασταν στο χωριό οι φίλοι,. συνομήλικοι και γνωστοί, ο Σωτήρης που εδώ και λίγα χρόνια ήταν συνταξιούχος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν είναι δυστυχώς μαζί μας. 
Όταν λέμε τις ιστορίες των παιδικών μας χρόνων, θα θυμόμαστε τα παλιά ή θα αρχίζουμε τα πειράγματα, τα καλαμπούρια και θα γελούμε ξεχνώντας προσωρινά τα βάσανα, τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο αγαπημένος μας... Τηλάκης δεν θα είναι μαζί μας.
Χθες Δευτέρα έγινε η κηδεία του στην Αλεξανδρούπολη όπου έμενε εδώ και χρόνια με την οικογένεια του. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψαν πολλοί Παλιουριώτες από το χωριό και την Αλεξανδρούπολη, αλλά και την Κομοτηνή και την Ξάνθη, συνάδερφοι του στρατιωτικοί και αρκετοί Ασβεσταριώτες από όπου καταγόταν η γυναίκα του. 
Από τα βάθη της καρδιάς μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια: Στην χαροκαμένη μάνα του Αναστασία, που μετά τον σύζυγο της Γιώργο και τον άλλο γιο της Μόσχο, έχασε και τον Σωτήρη πολύ νωρίς. Στην γυναίκα του Αποστολία, τον γιο του Γιώργο, την κόρη του Κωνσταντίνα και τον αδερφό του Βασίλη, να ζήσουν να τον θυμούνται και στα δυο ξαδέρφια του, τον Τάκη και τον Σωτήρη Αραμπατζή που επίσης τον υπεραγαπούσαν.
'ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" φίλε μας Σωτήρη. Θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό, χαρούμενο και πρώτο στα πειράγματα στις παρέες των παιδικών αλλά και μεγαλύτερων χρόνων μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου