Υλικά: 1 φύλλο χωριάτικο,τυρί και 1 αυγό
Εκτέλεση:
Ανακατεύεις το αυγό με το τυρί και το βάζεις στο κέντρο του φύλλου,μετά
διπλώνεις απο όλες τις μεριές και το κλείνεις σα φάκελο.Το ρίχνεις σε
καυτό λάδι(στο τηγάνι)και μόλις κοκκινίσει απο τη μια πλευρά το γυρνάς
απο την άλλη.
Να το γυρνάτε με 2 σπάτουλες και επίσης την πρώτη φορά που θα πέσει στο καυτό λάδι να είναι απο τη μεριά που κλείνει το φύλλο.
Μμμμ.....μπραβο στη Ματινα που τους εφτιαξε! Γεια στα χέρια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ Χριστίνα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά καλύτερους φτιάχνει η γιαγιά μου,ξέρεις ακόμα πιο παραδοσιακούς!!!
Πάντα καλύτερους φτιαχνουν οι γιαγιάδες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒάλε και καμιά συνταγή για «ρουσνίτσια, χειμώνας έρχεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓράψτην αν την γνωρίζεις και στείλτη να την μάθουμε όλοι μας
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα ρωτήσω τη γιαγιά μου και θα τη στείλω!!! :)
Διαγραφή