Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ

Τα καθιερωμένα παλιουριώτικα κάλαντα (Χριστούεννα-Χριστούεννα τώρα Χριστός γιννιέται), τραγούδησαν την παραμονή των Χριστουγέννων και φέτος τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου. 
Γύρισαν σε όλο το χωριό και παρ' ότι τα περισσότερα σπίτια δυστυχώς παραμένουν κλειστά μια και πολλοί συγχωριανοί μας ζουν εκτός Παλιουρίου, όσοι μένουν στο χωριό τους αντάμειψαν. Έτσι συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό για να καλύψουν κάποια από τα έξοδα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειώσω πως κάποιοι Παλιουριώτες που ζουν στην Αθήνα, ζήτησαν και τους τραγούδησαν μέσω τηλεφώνου τα κάλαντα και θα στείλουν τα χρήματα μέσω τράπεζας στον λογαριασμό της ομάδας. Τους αξίζουν σίγουρα πολλά μπράβο για την ενέργεια τους αυτή.
Υπάρχει πάντως μια ακόμα εξέλιξη στην Θύελλα. Συγκεκριμένα, η διοίκηση αποφάσισε την αντικατάσταση του προπονητή Μπαξεβανίδη από την Ορεστιάδα λόγω των άτυχων αποτελεσμάτων και ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Δουλούδη. Μάλιστα η παρουσία του και στον πάγκο έφερε θετικά αποτελέσματα, μια και η ομάδα έχει με αυτόν προπονητή δυο νίκες και μια ήττα(στο τελευταίο λεπτό από το Σοφικό αν και ήταν καλύτερη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου