Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

'Ενας συγχωριανός μας σε σημαντικό πόστο στην Άπω Ανατολή

 
Σε ένα πολύ σημαντικό πόστο για την χώρα μας, έχει τοποθετηθεί ένας συγχωριανός μας. Ο στρατιωτικός Άγγελος Χουδελούδης(γιος του Δημήτρη και της Ειρήνης που το σπίτι τους είναι δίπλα στο δρόμο για τους Μεταξάδες). Συγκεκριμένα, ο Άγγελος είναι Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στη Κίνα, Νότιο Κορέα και Ιαπωνία με έδρα την ελληνική πρεσβεία στο Πεκίνο.

 Στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην Σεούλ της Κορέας, όπου υπογράφηκε συμφωνία στρατιωτικης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ο συγχωριανός μας έπαιξε σημαντικό ρόλο για την προετοιμασία της συγκεκριμένης συμφωνίας, μια και στην αρμοδιότητα του ανήκει και η Νότια Κορέα.
Ο Χουδελούδης δέχθηκε μάλιστα γι' αυτό τα συγχαρητήρια και του Εβρίτη Υψυπουργού Εξωτερικών Κυριάκου Γεροντόπουλου, ο οποίος συνόδευε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο συγκεκριμένο ταξίδι. Οι δυο τους διακρίνονται στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε αθηναϊκά ΜΜΕ, μετά την υπογραφή της στρατιωτικής συνεργασίας στη Σεούλ.

2 σχόλια:

  1. Ωραία τα ταξίδια του κ. Γεροντόπουλου στην Κορέα, στην Αίγυπτο, στην Αρμενία στη Ν. Αφρική και δεν ξέρω πού αλλού πήγε. Στο Παλιούρι μάλλον δεν μπορεί να έρθει, αφού ο δρόμος από τις λακκούβες και τις κατολισθήσεις δεν του το επιτρέπει. Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στον Άγγελο να τον χαίρονται οι δικοί του και εμείς οι υπόλοιποι Παλιουριώτες να τον καμαρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή παρακολουθώ το μπλογκ του χωριού μας, δεν είδα πουθενά να αναφέρει για τα ταξίδια του Γεροντόπουλου που γράφεις. Μόνο την αναφορά για τη συνάντηση με τον συγχωριανό μας τον Άγγελο Χουδελούδη στην Κορέα, που φυσικά μας κάνει όλους περήφανους. Εσύ όμως δεν κάνεις άλλη δουλειά από το να παρακολουθείς που ταξιδεύει ο Γεροντόπουλος ως Υφυπουργός Εξωτερικών και μας αραδιάζεις ένα σωρό χώρες; Όσο για τον δρόμο από το χωριό προς το Διδυμότειχο, φυσικά έχει και αυτός ως βουλευτής του νομού ευθύνη,όπως και ο Δερμετζόπουλος με το Ντόλιο, αλλά μήπως πρώτα πρέπει να ασχοληθεί ο δήμαρχος Διδυμοτείχου και να πιέσει μήπως διορθωθεί η κατάσταση που είναι απαράδεκτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή