Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Φωτογραφίες από το πανηγύρι στο χωριό

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης έδωσε το παρόν στο γλέντι. Εδώ με τον Χρήστο Πιτιακούδη(Κιτιάκ. τ' Καρακότσιου) και τον Γιώργο Δοϊνούδη (Μπουφούδ΄)
Σιγά μην έλειπε και φέτος από το πανηγύρι ο Χρήστος Μαγγίρας. Ο συγχωριανός μας που χρόνια τώρα έρχεται από την Αθήνα, εδώ διακρίνεται με την γυναίκα του Ματούλα Τασιούδη, δίπλα τους είναι η Τριάδα Ζλατινούδη με τον άνδρα της Θεοφάνη που κάθεται απέναντι και δίπλα του ο Ντάνι, σύζυγος της Μαρίας Μαγγίρα, ο οποίος μένει εδώ και λίγο καιρό μόνιμα στο Παλιούρι με την οικογένεια του.

Η Σόνια Γκαϊτατζή με τον σύζυγο της Πασχάλη Γκρορίδη









Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε τον Θανάση Γκακούδη που μας έστειλε και άλλες φωτογραφίες από το γλέντι στην πλατεία του Παλιουρίου με την ευκαιρία του πανηγυριού. Όσους αναγνωρίζουμε θα τους αναφέρουμε στις λεζάντες, οι υπόλοιποι ας μας... συγχωρήσουν.

 
Το πολύ καλό συγκρότημα "ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ" διασκέδασε άλλη μια χρονιά μέχρι το πρωί τους Παλιουριώτες και σκόρπισε το κέφι ξεσηκώνοντας τους συγχωριανούς μας αλλά και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους



Ο Μιχάλης Μαγγίρας με την σύζυγο του Νίτσα Γκακούδη και τις κόρες τους και ο ξάδερφος Δημήτρης Πιτιακούδης (Τσιλικούδ) και η νύφη του Βάσω βρέθηκαν στο χωριό για το πανηγύρι.


Ο Λάμπρος Κουτσιανούδης και ο Κώστας Μπουμπουλούδης(Τζιότζιουκας)












Τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου και όσοι δούλεψαν σκληρά και βοήθησαν για να πετύχει άλλη μια χρονιά η εκδήλωση
Ο Κώστας Πιτιακούδης (Κατσούρης) με την σύζυγο του, ο Κώστας Μαγγίρας (τσ' Γκουντιόνινας) με την γυναίκα του, ο Γιώργος Μπουμπουλούδης (Κουρακούδ') με την σύζυγο του Τασούλα(Γκουλντιουκούδα) και την παρέα τους

ς
Τα δυο κουμπαράκια. Ο Δημήτρης Πιτιακούδης(τσ΄ Γκουντίδινας) με τον Χρήστο Πρασινούδη







 































ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Τεράστια ήταν και φέτος η επιτυχία του γλεντιού που διοργάνωσε στην πλατεία του χωριού μας η Θύελλα Παλιουρίου, για το Πανηγύρι. Εκατοντάδες κόσμος από όλη την περιοχή χόρεψε, γλέντησε και διασκέδασε με την ψυχή του, αφήνοντας κατά μέρος τα προβλήματα και όσα τον απασχολούν. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙA. Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή βραδιά.




Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για το αυριανό πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα και το γλέντι στην κεντρική πλατεία του Παλιουρίου που διοργανώνουν και φέτος τα παιδιά της Θύελλας. Το νεανικό συγκρότημα "ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ" υπόσχεται μια εκπληκτική βραδιά και οι συγχωριανοί μας είναι έτοιμοι να ζήσουν στιγμές σαν και αυτές που υπήρχαν πέρυσι.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ήδη "καπαρωθεί" τα περισσότερα τραπέζια και το ενδιαφέρον του κόσμου να διασκεδάσει είναι μεγάλο. Όχι μόνο από το χωριό μας αλλά και όλη την περιοχή. Παράλληλα, αρκετοί Παλιουριώτες που δεν μένουν στο χωριό, έχουν ήδη έρθει για το Πανηγύρι.
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, να τον... κλώσετε τον ζωναράδικο και για όσους από εμάς δεν θα είμαστε εκεί. Να ξέρετε πάντως ότι το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μας θα είναι κοντά σας. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ετοιμάζονται για το πανηγύρι στην πλατεία Παλιουρίου

Δυο βδομάδες μας χωρίζουν από το Πανηγύρι του χωριού μας στις 27 Ιουλίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα το διοργανώσουν τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου, ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους Παλιουριώτες αλλά και όσους από όλη την περιοχή δώσουν το παρόν, να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν για λίγο τα βάσανα, την οικονομική κρίση και τα προβλήματα.
Ήδη έχουν συμφωνήσει με το συγκρότημα "ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ" που
υπήρξε και τα δυο προηγούμενα χρόνια, ενώ ρυθμίζονται και όλες οι άλλες λεπτομέρειες, ώστε οι συγχωριανοί μας να ζήσουν στιγμές όπως αυτές της φωτογραφίας. 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν με όλους στην πλατεία του Παλιουρίου στις 27 Ιουλίου.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μια σημαντική διάκριση για τον συγχωριανό μας Μόσχο Τασιούδη

Μια πολύ σημαντικική διάκριση είχαμε για τον συγχωριανό μας Μόσχο Τασιούδη, ο οποίος βραβεύτηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή στο 251 ΓΝΑ. Σε εκδήλωση που έγινε στις 31 Μαίου στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ).
Στην εκδήλωση επίτιμος ομιλητής ήταν ο Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, Υποδιοικητής Α' του 251 ΓΝΑ.
Ως "Νοσηλευτές της Χρονιάς" βραβεύτηκαν η Επισμηναγός (ΥΝ) Μαρία Πρα, η Επισμηναγός (ΥΝ) Διονυσία Κουβέλη, η Σμηναγός (ΥΝ) Χρυσούλα Χιώτη, η Σμηναγός (ΥΝ) Μαρία Ρίζου, ο Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Μόσχος Τασιούδης, η Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Μαρία Τζογάνη, η Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Αναστασία Τσελίκα, η Σμηνίας (ΟΝΣ) Ευφροσύνη Στραβοκεφάλου, ο Μόνιμος Υπάλληλος (ΜΥ) Μιχαήλ Καφετζόπουλος, ο ΜΥ Παναγιώτης Πουλόπουλος, η ΜΥ Κερασίνα Χαμαμτζή και η ΜΥ Σωτηρία Καλογιάννη.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Χρήστος Γρηγορέας, εκπρόσωποι του Αρχηγού ΓΕΑ, ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Υγειονομικοί Αξιωματικοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Από όλους εμάς συγχαρητήρια στον Μάκη και την οικογένεια του για αυτή την σημαντική διάκριση.