Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΝΙΚΗΣΕ 4-0 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ Η ΘΥΕΛΛΑ, ΟΜΩΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

Επέστρεψε στις νίκες σήμερα η Θύελλα Παλιουρίου, αφού κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στο Σοφικό, αλλά η άνοδος στην Α' κατηγορία δεν ήρθε δυστυχώς. Η ομαδάρα του χωριού μας τερματίζει τρίτη από την κορυφή, αφού έχει πέντε βαθμούς λιγότερους από τους Μεταξάδες που μάλλον θα ανέβουν κατηγορία και τέσσερις από το Ισαάκιο. Έτσι ότι και αν γίνει στο τελευταίο ματς η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει.
Τα γκολ της Θύελλας στο σημερινό ματς πέτυχαν οι Χατζηιωαννίδης 2, Καραφυλλούδης και Χήρας.
Καθοριστικές πάντως για την προσπάθεια της ομάδας του Παλιουρίου να βγει για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία, ήταν οι δυο συνεχόμενες ήττες με 3-2 από Ισαάκιο εκτός και Μεταξάδες στο Παλιούρι την περασμένη Τετάρτη. Με το... Τουκμάκ' τα δυο γκολ του Νικολαίδη δεν ήταν τελικά αρκετά, αφού αν και η Θύελλα προηγούνταν ως το 85' με 2-1, τελικά έχασε με 3-2 και μαζί κάθε ελπίδα για άνοδο. Μετά το... Πάσχα φαίνεται ότι οι παίκτες μας έμειναν από δυνάμεις. 
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. Όλοι οι Παλιουριώτες θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά, τον προπονητή και την διοίκηση, για την πολύ καλή παρουσία τους και την τρίτη θέση. 

1 σχόλιο:

  1. den pirazi paidia edo xani o paok ke i bartsa naste kala ke na evxaristieste poy pezete bala ke malista gia to palioyri tous xeretismous mou se oloys toys paliouriotes tsiboukas

    ΑπάντησηΔιαγραφή