Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Θύελλα Παλιουρίου για τη νέα χρονιά

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια εξίσου πετυχημένη σεζόν όπως ήταν η φετινή και... κρυφό όνειρο την άνοδο στην Α΄ κατηγορία Έβρου, ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα η Θύελλα Παλιουρίου την προετοιμασία της.
Οι προπονήσεις γίνονται σε δυο γκρουπ. Στο Ισαάκιο για όσους μένουν στο Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή και το Παλιούρι για εκείνους που βρίσκονται στο χωριό. Προπονητής παρέμεινε ο Χρήστος Δουλούδης, που θα είναι παράλληλα και παίκτης, μια και η παρουσία του στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς όπου διεκδικήθηκε ως το τέλος η άνοδος, κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη απ' τη διοίκηση.
Επικεφαλής οι δυο... νιόπαντροι 
Πρώτοι και καλύτεροι στις προπονήσεις είναι οι δυο νιόπαντροι της ομάδας μας, που... χόρεψαν τον Ησαία μέσα στον Ιούλιο. Ο προπονητής Χρήστος Δουλούδης ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βάσω από τις Καστανιές και ο Χρήστος Κισσούδης, ο οποίος παντρεύτημε με την εκλεκτή της καρδιάς του Αθηνά, η οποία έχει το σούπερ μάρκετ στην στάση του χωριού μας. Μάλιστα βάφτισαν και το αγοράκι τους την ίδια μέρα στην Αγία Τριάδα. Αφού λοιπόν ξεκουράστηκαν με ολιγοήμερες διακοπές, πρώτοι απ΄ όλους ξεκίνησαν τις προπονήσεις.
Ο πρόεδρος Σωτήρης Δοϊνούδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, προσπαθούν να ενισχύσουν την Θύελλα και ψάχνουν για ποδοσφαιριστές ικανούς να προσφέρουν. Αποκτήθηκαν κάποιοι νεαροί ως "δανεικοί" από την Α.Ε.Διδυμοτείχου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βγάλει δελτίο και ο Σταμάτης Χουδελούδης (εγγονός τ' Σταμάτη τ' κουρουτζή) από το χωριό μας. Καλή πορεία και κάθε επιτυχία να ευχηθούμε στην ομαδάρα μας για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου