Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Πολύ σοβαρές είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί εδώ και χρόνια από κάποιους ανεγκέφαλους συγχωριανούς μας στον Παιδικό σταθμό του Παλιουρίου. Μπορεί να μην λειτουργεί λόγω έλλειψης παιδιών εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έπρεπε μερικοί ηλίθιοι να δημιουργήσουν τόσες ζημιές.
Έτσι τώρα που βρέθηκαν 10 παιδιά για να πάνε στο Νηπιαγωγείο, αν η κατάσταση του δεν ήταν τόσο τραγική, θα μπορούσε να διεκδικηθεί η βελτίωση του και να λειτουργήσει στο χωριό μας ο Βρεφονηπιακός σταθμός για όλα τα μικρά παιδιά της περιοχής. Τώρα όμως θα ξανανοίξει ο σταθμός των Μεταξάδων. 

Με αφορμή αυτη την απογοητευτική εικόνα, καλό είναι να σκεφθούμε όλοι πως θα μάθουμε στα παιδιά μας να σκέφτονται... δημιουργικά. Πως θα προσφέρουν δηλαδή στον τόπο που ζουν, ιδιαίτερα τώρα που ο Δήμος Διδυμοτείχου είναι τεράστιος και χρειάζεται η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για να γίνουν κάποια πράγματα στα χωριά και φυσικά στο δικό μας, το Παλιούρι.

 

2 σχόλια:

  1. Πολύ κρίμα. Πάντως και τώρα αν βρεθεί άκρη σε ποιόν ανήκει το κτίριο, ίσως θα μπορούσε σιγά-σιγά να αποκατασταθούν οι ζημιές και να αξιοποιηθεί είτε από τον σύλλογο Γυναικών, είτε από την Θύελλα Παλιουρίου ή ακόμα από τα νέα παιδιά του χωριού ως εντευκτήριο. Αρκεί φυσικά να αλλάξουν νοοτροπία ορισμένοι και να μην σκέφτονται μόνο πως θα... καταστρέψουν, αλλά δημιουργικά και θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Simfono apolita file mou. Prepei na skeftomaste thetika gia to xorio mas kai osoi mporpume na voithame na ginoun pragmata


    Apostolis

    ΑπάντησηΔιαγραφή