Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΤΗΡΗ...

Δυστυχώς χάσαμε άλλον ένα συγχωριανό μας. "Έφυγε" από την ζωή ο Σωτήρης Χρυσαφούδης ή Σουτήρς Τσιάφ' για τους παλαιότερους, ο οποίος μας... άφησε σε ηλικία 62 χρόνων. 
Ο χαμογελαστός και πλακατζής Σωτήρης, ζούσε στην Αθήνα με την σύζυγο και την κόρη του για την οποία καμάρωνε με περηφάνεια. Συχνά τα έλεγε με τους Παλιουριώτες της Αθήνας στο Μεταξουργείο όπου βρίσκονταν όλοι μαζί τα Σαββατοκύριακα, ενώ μετείχε και στις εκδηλώσεις που διοργάνωναν στην πρωτεύουσα.
Η κηδεία του Σωτήρη θα γίνει την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Δάφνης στο Μπραχάμι και εκεί η σύζυγος του, η κόρη του, τα αδέρφια του Τριανταφυλλιά, Κυπαρίσσης και Χρήστος, αλλά και τα ανίψια του και οι Παλιουριώτες της Αθήνας θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, λέγοντας του το τελευταίο αντίο.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αττικής γης που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

3 σχόλια:

  1. Δεν έχω λόγια ............. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν ο πρώτος φίλος που έκανα στο Δημοτικό σχολείο!...... Όταν πήγα στην πρώτη δημοτικού,(το 1963), ο Σωτήρης πήγαινε στην έκτη. Δεν κατάλαβα γιατί με συμπάθησε (;) και με είχε, σαν πρωτάκι, διαρκώς υπό την προστασία του, (με γλύτωνε από τ’ άλλα τα τρανά τα πιδούδια, όπως λέγαμε τότε…) και εγώ, αφού δεν είχα μεγαλύτερο αδερφό, τον αποκαλούσα ‘’μπάτη’’…. Έτσι τον αποκαλούσα και όσες φορές τύχαινε να συναντηθούμε σε καμιά γιορτή στο χωριό και αγκαλιαζόμασταν…….- Τρείς μέρες τώρα, που έμαθα για τον αδόκητο χαμό του, δεν φεύγει από τη σκέψη μου και τα μάτια μου δεν λένε να στεγνώσουν!........ Καλό ταξίδι φίλε Σωτήρη!..... Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!.......... Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στα αδέρφια του!........... Λάμπρος Γ Κουτσιανούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή