Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ στους ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΕΣ σε όλο τον κόσμο


ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Με το... δεξί ξεκίνησε τους αγώνες μπαράζ η Θυελλάρα μας και αύξησε έτσι σημαντικά τις ελπίδες της για άνοδο στην Α' κατηγορία.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή στο πρώτο ματς που έδωσε μέσα στους Μεταξάδες, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Χθες μέσα στο γήπεδο του Παλιουρίου κέρδισε 2-0 το Σοφικό, με γκολ των Μπισκιτζή, Σωτηρόπουλου, ενώ την ίδια στιγμή οι ΜΜεταξάδες έχασαν 2-1 στο Ισαάκιο. 
Έτσι τώρα η βαθμολογία είναι: Μεταξάδες 48 βαθμοί, Παλιούρι κια Ισαάκιο 47. Το νέο παιχνίδι της Θύελλας είναι την Κυριακή του Θωμά με το Ισαάκιο.
Το σημαντικό επίσης είναι ότι τόσο στο παιχνίδι των Μεταξάδων όσο και στο νικηφόρο με το Σοφικό, βρέθηκαν στο γήπεδο πολλοί Παλιουριώτες, που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά της ομάδας και τον προπονητή μας Χρήστο Δουλούδη, ο οποίος οδηγεί την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και μακάρι να έρθει η άνοδος

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Μπράβο σε όλους και όλες για την πρωτοβουλία που πήραν το Σάββατο του Λαζάρου

Το έθιμο Λαζάρου τίμησαν και φέτος στο Παλιούρι. Αυτή την φορά ο σύλλογος Γυναικών έχοντας ως συμπαραστάτη του τον πολύ δραστήριο νέο ιερέα του χωριού μας, τον πατέρα Δαμασκηνό, γύρισε στο χωριό ώστε τραγουδώντας για τον... Λάζαρ να μαζέψουν λεφτά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για έργα στην εκκλησία. 
 


Μετά τον... Λάζαρ σε όλα τα σπίτια, ακολούθησε χορός στην πλατεία του χωριού με γκάϊντα.
Μπράβο σε όλες και όλους όσους συνέβαλλαν στην σπουδαία αυτή πρωτοβουλία. Και του χρόνου.










Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ Την άνοδο στην Α' κατηγορία θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ η Θύελλα Παλιουρίου

 Η εντυπωσιακή πορεία της Θύελλας Παλιουρίου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας Έβρου, της έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδο της στην Α' κατηγορία του νομού.
Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη με 3-1 μέσα στο Σοφικό την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του χωριού μας τερμάτισε με 43 βαθμούς στην τρίτη θέση, μαζί με το Ισαάκιο. Πρώτη ήταν η Αναγέννηση Μεταξάδων με 47 βαθμούς και δεύτερο το Σοφικό με 45 πόντους.