Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Η συγχωριανή μας Μένια Πιτιακούδη Νομική Σύμβουλος στην Εφορία Αλέξανδρούπολης

Η συγχωριανή μας δικηγόρος Μένια Πιτιακούδη, πέτυχε μέσω του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ να διοριστεί ως Νομική Σύμβουλος στην Εφορία της Αλεξανδρούπολης. 
Πετυχημένη δικηγόρος, με γραφείο στην Κομοτηνή, η Μένια ή Μενεξιά όπως είναι το βαφτιστικό της(το όνομα της γιαγιάς της), είναι κόρη του Κώστα Πιτιακούδη (Κατσούρη),
 ο οποίος είναι πλέον συνταξιούχος στρατιωτικός(υπηρέτησε στην αεροπορία) και φυσικά τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του, δικαιολογημένα νοιώθουν περήφανοι για την κόρη τους. 
Όπως περήφανοι νοιώθουμε και όλοι οι Παλιουριώτες, γιατί ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος, κατάφερε να διακριθεί στον επαγγελματικό του στίβο μέσω του αδιάβλητου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, όπου και πέτυχε παρ' ότι είχε ν' αντιμετωπίσει έντονο συναγωνισμό από τους άλλους υποψήφιους. 
Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο και από μας στην Μένια για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην επαγγελματική της ζωή.

3 σχόλια:

 1. Μένια
  Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορούσε τον διορισμό στην θέση του Νομικού Συμβούλου της Εφορίας Αλεξανδρούπολης. Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στη νέα επαγγελματική διαδρομή που ανοίγεται μπροστά σου.
  Οι γονείς σου
  Κώστας-Μαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο Κώτσιου.
  Να χαίρεστε μαζί με την γυναίκα σου την κόρη σας και να την δείτε ακόμα πιο ψηλά.
  Άντε, νομική σύμβουλος η Μενεξιά, διευθυντής στο ΣΔΟΕ ο Δημήτρης Πιτιακούδης ή Πιτναρούδ' και θα γεμίσουμε την εφορία οι Πιτκιακάδ'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητήρια Κώστα και Μαρία για την κόρη σας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή