Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ομόρφυναν την παιδική χαρά και το Νηπιαγωγείο με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ εργασία ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο λίγοι από τους συγχωριανούς μας

Προκλητικά απόντες για μια ακόμη φορά οι νέοι συγχωριανοί μας, πολλοί από τους οποίους μένουν στο χωριό και έχουν μικρά παιδιά που μεγαλώνουν εδώ. 
Αυτοί ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να πρωτοστατούν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά και πάλι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία έδωσαν το ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ με ΗΧΗΡΟ ΤΡΟΠΟ. 
Κρίμα για τα νέα παιδιά που αδιαφορούν και έχουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Πριν από καιρό, είχαμε αναφερθεί στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο Νηπιαγωγείο, τον Αγροτικό Παιδικό σταθμό δηλαδή που εδώ και δεκαετίες είναι κλειστός λόγω έλλειψης μαθητών. Τις καταστροφές που είχαν προκληθεί από Παλιουριώτες φυσικά, με αποτέλεσμα να εμφανίζει τραγική εικόνα.



Κάποιοι συγχωριανοί μας ευαισθητοποιήθηκαν και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Γιατί στις εποχές της σημερινής κρίσης, η οποία δυστυχώς εκτός από οικονομική είναι πρώτα και πάνω απ' όλα ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ, τώρα που το Παλιούρι ανήκει στον Δήμο Διδυμοτείχου και είναι ένα από τα πάνω από 30 χωριά του, δεν μπορεί κανείς να περιμένει και πολλά πράγματα από τον Δήμο και την Πολιτεία γενικότερα. Θα πρέπει να σκεφθεί τί μπορεί να κάνει μόνος του για να βελτιώσει τον τόπο και το χώρο που ζει και μεγαλώνουν τα παιδιά του.
Με επικεφαλής λοιπόν την Πόλυ Αραμπατζή, Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Παλιουρίου και Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών, κάποιοι συγχωριανοί μας αποφάσισαν να ομορφύνουν τον χώρο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην αυλή του Νηπιαγωγείου, αλλά και μια πλευρά του κτιρίου. Έβαψαν λοιπόν τοίχους, κάγκελα και τα παιχνίδια της παιδικής χαράς, καθάρισαν τον χώρο και τον έκαναν προσβάσιμο σε παιδιά και γονείς ή παππούδες και γιαγιάδες.

Εκτός από την Πόλυ και τον σύζυγο της Σωτήρη αλλά και τον γιο της Κωνσταντίνο, βοήθησαν σημαντικά στην όλη προσπάθεια ο Παναγιώτης Λογαρνούδης (γιος του συγχωρεμένου Κώστα τ΄Κουρουτζή), ο οποίος έβαλε τα χρήματα και αγόρασε τις μπογιές και τα χρώματα που έφερε από την Γερμανία, αλλά και βοήθησε στις εργασίες όταν ήταν με άδεια στο χωριό. Επίσης σημαντική συμβολή και βοήθεια είχαν ο Τασιούδης Δημήτρης με την γυναίκα του Σταυρούλα, ο Γιώργος Δοϊνούδης (Μπουφούδ΄) με την γυναίκα του Στάμω, ο Δημήτρης Χουδελούδης (Μουτιόν Τζιανάδκου) με την γυναίκα του, ο οποίος παρεπιπτόντως βοηθάει φοβερά στο χωριό σε κάθε προσπάθεια αν και δεν μένουν εδώ τα παιδιά και τα εγγόνια του. 

Ακόμα, η Παγώνα Διμπινούδη, η  Ζωγραφίνα Αραμπατζή, η Μορφούλα Ζλατινούδη, αλλά και η Άννα Καραφυλλούδη. Σημαντική και η βοήθεια του Βαγγέλη Αραμπατζή (Βαγγέλ΄ Τζιούκα) στην κατασκευή του όμορφου τριγωνικού παρτεριού δίπλα στο Νηπιαγωγείο, μαζί με τους υπόλοιπους που συνέββαλαν στην δημιουργία του.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ από όλη αυτή την προσπάθεια απουσίαζαν τα νέα παιδιά του χωριού, αλλά και αρκετοί ακόμα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μάλιστα κάποιοι όταν τους ζητήθηκε όχι απλά δεν ανταποκρίθηκαν, αλλά άρχισαν και τις γνωστές ανοησίες που είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο χωριό μας. Να... δίνουν δηλαδή μυαλό και να... σφυρίζουν αδιάφορα. 

Ειδικά όμως τα ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ που έπρεπε να πρωτοστατούν σε τέτοιες κινήσεις, όταν μάλιστα έχουν δημιουργήσει κάποια από αυτά οικογένειες και μένουν στο χωριό, δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Η ευθύνη βαρύνει και εμάς τους γονείς, γιατί από την μικρή ηλικία δεν τους μάθαμε ότι πρέπει να προσφέρουν εθελοντικά, να σκέφτονται και να ενεργούν δημιουργικά, να χτίζουν όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες ζωής στον οικογενειακό τους περίγυρο, το χωριό και την περιοχή τους, καλυτερεύοντας τον χώρο που ζουν και φυσικά όχι μόνο να σκέφτονται πως θα καταστρέφουν. Αυτά...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ
Η δημοσίευση αυτή αναρτήθηκε τον Μάιο του 2015 και συγκεκριμένα στις  


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 15 ΜΑΪ́ΟΥ 20


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΕΣ

Δυστυχώς από την στιγμή που καταργήθηκε η Κοινότητα Παλιουρίου και ιδιαίτερα μετά την ένταξη του χωριού μας στον Δήμο Διδυμοτείχου, μόνο με εθελοντική εργασία και συμμετοχή των  συγχωριανών μας μπορούν να γίνουν κάποια πράγματα.



Γι' αυτό αξίζουν πολλά μπράβο σε όσες και  όσους από τον Σύλλογο Γυναικών, την Εκκλησιαστική Επιτροπή, αλλά και τους άλλους κατοίκους, συμμετείχαν με πρωτοβουλία της Προέδρου της Τοπικής Ενότητας Παλιουρίου Πόλλυς Αραμπατζή, στον εθελοντικό καθαρισμό της  παλιάς εκκλησιας και του σχολείου. 




Γιατί δυστυχώς αν δεν τα καθαρίσουμε μόνοι μας θα μας φάνε τα χορτάρια, Όπως καθαρίζετε ;άλλωστε και η πλατεία χρόνια τώρα με εθελοντική εργασία και προσωπικά έξοδα κάποιων συγχωριανών μας.


Αγαπητοί φίλοι, επαναλαμβάνω ότι είναι σεβαστές οι διαφωνίες σας, βλέπετε όμως και τότε κανέναν νέο του χωριού μας να βοηθάει; Δεν υπήρχαν ένας, δύο, τρεις, τέσσερις να συμμετέχουν ούτε τότε;
Ο διαχειριστής του blog

36 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια λοιπον στο ΚΑΠΗ Παλιουριου που χρειαστηκε επειτα απο ωριμανση μυαλου σαφως και περισσευμα χρονου να λαβουν μερος στο εθελοντικο αυτο εργο.Καποτε που αυτοι οι ιδιοι ας μην ξεχναμε ηταν νεοι γονεις και το ενδιαφερον τους στα κοινα ηταν εξισου ομοιο με τους σημερινους νεους οικογενειαρχες του χωριου μας..που σιγουρα οταν μια μερα κι αυτοι ωριμασουν θα συμμετεχουν ενεργα διοτι συνταξιουχος να εισαι δεν παλευεται κι ευκολα με πιο τροπο να σκοτωσεις την ωρα σου δηλαδη...Στον εθελοντισμο δεν υπαρχει λογος να κρινουμε και να απαιτουμε συμμετεχοντες και μη,,οποιος 8ελει,μπορει κι εχει τον χρονο μπραβο του,με γεια του με χαρα του...

    Υ.Σ. εστω μια φορα κατι να συμβει σ αυτο το χωριο ετσι απλα χωρις σχολιασμους κατηγοριες και πικροχολα λογια ειναι αδυνατο..8α αποτελει θαυμα!!!
    Α ρε κουτσομπολη blogger... αρκεσου σ εναν επαινο...τις κατηγοριες τι τις ηθελες μωρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ανωνυμε 4.55
      Αυτοι που αναφερεις ειρωνικα ως ΚΑΠΗ εχουν τοσο ενεργεια, διαθέση και ορεξη για δημιουργια που εσυ αν και νεοτερος δεν διαθετεις. Γιατι με βαση οσα γραφεις δειχνεις γερασμενος στο μυαλο. Ακους εκει οι... γεροι να χαλανε την πιατσα, να θελουν να ομορφυνουν ενα χορταριασμενο και διαλυμενο παιδικο σταθμο για να εχουν καλυτερο περιβαλλον τα παιδια και τα εγγονια τους;
      Ειμαι σιγουρος οτι και στο πανηγυρι που το διοργανωνουν οι νεοι του χωριου, που αυτοι βρισκουν χρονο απο τις δουλειες τους, θα παρακολουθεις απο μακρια και μπορει να παραπονιεσαι κιολας γιατι δεν σου κρατησαν καλο τραπεζι.
      Ελπιζω ειλικρινα να μην ενοχληθηκες επειδη ισως να ησουν ενας απο αυτους που τα προηγουμενσ χρονια κατεσρεψαν και διελυσαν τον παιδικο σταθμο.

      Διαγραφή
  2. Αυτοι οταν ηταν νεοι οικογενειαρχες εφτιαξαν εθελοντικα και με προσωπικη εργασια την πλατεια, εστρωναν δρομους επισης εθελοντικα, εφτιαξαν το μεγαλυτερο μερος του γηπεδου και διοργανωναν εθιμα οπως ο Μπεης που απαιτουσε χρονο και κουραση. Κι ολα αυτα ενω ηταν εργαζομενοι και μαλιστα σκληρα καποιοι απο αυτους στα χωραφια.
    Σε ειδα οτι πειραχθηκες πολυ και απαντησες αμεσως και μαλιστα αναφεροντας τους ειρωνικα ως..ΚΑΠΗ. Εισαι και ασεβης δηλαδη γιατι ορισμενοι θα μπορουσαν να ειναι πατερας η μητερα σου.
    Οσο για τον ελευθερο χρονο, οποιος περναει απο την σταση βλεπει αν καποιοι νεοι εχουν τον απαραιτητο χρονο να συνδραμουν σε ενεργειες που ομορφαινουν το χωριο που ζουν.
    Στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι αυτο που λες για ωριμανση μυαλου. Το μονο σιγουρο ειναι οτι για σενα δεν ισχυει και με τετοια νοοτροπια και τροπο σκεψης που δειχνεις να εχεις αμφιβαλω αν ωριμασει και οταν φτασεις στα χρονια καποιων απο αυτους.
    Φιλικα
    ο blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν φτασαμε σ αυτη την καταντια(και οχι μονο οικονομικη) ως χωρα ειναι γιατι δεν κανουμε την αυτοκριτικη μας. Σε σενα το λεω ανωνυμε 4.55 που χλευαζεις ανθρωπους μεγαλους σε ηλικια επειδη ακομα και αν εχουν βγει στη συνταξη εχουν διαθεση για προσφορα στον τοπο τους ενω καποιοι νεοι αισθανονται πιο κουρασμενοι στο μυαλο και το σωμα παρα το νεαρο της ηλικιας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ESI FILE PALIOURIWTI GIA PES MAS TIN ILIKIA SOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα εκανες και τα εγραψες συγχωριανε μου μπλογκερ. Οι αληθειες πρεπει να λεγονται και να γραφονται οσο και αν πονανε.Μπουχτισαμε απο τα ψεματα και την υποκρισια των πολιτικων. Τουλαχιστον ας ειμαστε ειλικρινεις μεταξυ μσς συγχωριανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειλικρινεις και Ανώνυμος δεν πανε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ που εισαι θαρραλεος η θαρραλεα γιατι δεν βαζεις το ονοματακι σου και υπογραφεις με ψευδωνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζλατινουδης Αποστολος και θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η θεση σου για το δημοσιευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ BLOGGER ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ BLOGGER ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε συγχωριανε κ. Μαγγουδη
    Φιλικα και χωρις την παραμικρη διαθεση αντιπαραθεσης
    Η συντριπτικη πλειοψηφια οσων διαβαζουν το blog αλλα και οι περισσοτεροι κατοικοι του χωριου γνωριζουν ποιος το δημιουργησε το 2010 και το διαχειριζεται. Δεν ξερω κ.Μαγγουδη, επειδη δεν σε γνωριζω προσωπικα, ποια ειναι η σχεση σου με το χωριο και αν το επισκεπτεσαι. Εγω παντως τα ιδια που γραφω τα λεω και απο κοντα στους συγχωριανους μου νεους. Οπως εκανα και τις προηγουμενες μερες που βρεθηκα στο Παλιουρι.
    Επι της ουσιας τωρα. Την ιδια στιγμη που γραφεις οτι οι κατοικοι του Παλιουριου πρεπει να αλληλοβοηθιουνται και ολοι μαζι να προσπαθουν για το καλο του χωριου, κατηγορεις εμενα γιατι επισημαινω την αδιαφορια των νεων παιδιων που θα επρεπε λογω ηλικιας και ενθουσιασμου και διαθεσης να αλλαξουν τον τοπο τους πρωτα και την πατριδα μετα, να πρωτοστατουν σε ολα αυτα.
    Αναφερεις ακομα πως θα πρεπει να σκεφτουμε μηπως δεν νοιαστηκε πρωτα το χωριο γι αυτους και αυτοι αδιαφορουν; Ο Αβρααμ Λινκολν ειχε πει: "Μην ρωτας τι εκανε η πατριδα για σενα. Σκεψου τι μπορεις να κανεις εσυ γι' αυτην".
    Ακομα λοιπον και αν δεν κανει τιποτα το χωριο με την οποιαδηποτε μορφη του για τους κατοικους του δεν σημαινει πως εκεινοι πρεπει να αδιαφορουν, γιατι την δικη τους ζωη και των παιδιων τους δυσκολευουν σε τελικη αναλυση. Αλλωστε την ιστορια και την εξελιξη των λαων και των κοινωνιων, μικρων και μεγαλων την γραφουν οι παροντες και οχι εκεινοι που αδιαφορουν η κρυβονται
    Αυτα με πολυ φιλικη διαθεση και ελπιζω να γνωριστουμε και να τα πουμε και απο κοντα το πανηγυρι στις 27 του μηνα.
    Ο ανωνυμος blogger κατ εσενα αλλα γνωστος στους περισσοτερους Παλιουριωτες.
    Ο Παλιουριωτης Κωστας Πιτιακουδης
    ετων 52(επειδη και καποιος ρωτησε την ηλικια μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8 Ιουλίου 2016 - 4:55 μ.μ.10 Ιουλίου 2016 στις 1:53 π.μ.

    Εσυ Κωστα περα απ το να κατακρινεις τιποτα καλο σου εμαθε η δημοσιογραφια,,για πες....καλα κανεις και προβαλλεις θεματα του χωριου και μπραβο σου και πραγματικα σε ευχαριστουμε απο καρδιας γι αυτο!!!οσο για την κριτικη σου κανε εναν κοπο αν μπορεις και κρατα την καλυτερα για παρτυ σου..ο καθενας σκεφτεται και αξιολογει τα πραγματα με δικα του μετρα και βγαζει τα συμπερασματα του.Τοσο χαιβανια δεν ειμαστε..απλα παρασυρεις καποιους ευαλωτους με τις κριτικες σου και χανουν κι αυτοι μαζι με σενα το μετρο δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα απο τα καλά που μου εμαθε η δημοσιογραφια ειναι και η δημιουργια αυτου του blog που κανει γνωστο το Παλιουρι σε ολο τον κοσμο και ετσι προβαλλονται τα θεματα του χωριου και τα βλεπουν οχι μονο οι συγχωριανοι μας αλλα και πολλοι αλλοι οπου και αν βρισκονται. Γι αυτο αλλωστε και εσυ λες μπραβο και με ευχαριστεις απο καρδιας οπως χαρακτηριστικα μου λες.
    Η δημοσιογραφια μου εμαθε ακομα να λεω και να γραφω την γνωμη μου και αυτα που πιστευω, οσο και αν δεν αρεσει σε αυτους που σχολιαζω. Κι αυτο το εχω κανει στην καρριερα μου για θεματα πολυ πιο σοβαρα, που αφορουσαν ανθρωπους πολυ ισχυρους, εστω και αν το πληρωσα ειτε επαγγελματικα πολυ σοβαρα η ακομα και με κινδυνο σε καποιες περιπτωσεις της ψυχικης μου ηρεμιας η και της σωματικης μου ακεραιοτητας. Οσοι με ξερουν καλα καταλαβαινουν και γνωριζουν τι εννοω.
    Απο την στιγμη λοιπον που το blog το διαχειριζομαι εγω, εχω το δικαιωμα να γραφω και την γνωμη μου. Εσυ εχεις το δικαιωμα να διαφωνεις και να το εκφραζεις. Απο την στιγμη ομως που αναφερεσαι προσωπικα σε μενα και μαλιστα με κρινεις ως δημοσιογραφο απαξιωτικα,βαλε και το ονομα σου για να ξερω με ποιον συζηταω. Δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να εκφραζεται ελευθερα. Εσυ ομως στο αρχικο σου σχολιο μιλησες απαξιωτικα για οσους ομορφυναν το νηπιαγωγειο και την παιδικη χαρα αποκαλωντας τους ειρωνικα και περιφρονητικα ΚΑΠΗ και αργοσχολους και τωρα κανεις το ιδιο με μενα.
    Γιατι δεν λες το ονομα σου και κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια; Ντρεπεσαι για αυτα που πιστευεις; Οπως βλεπςις, καθομαι και σου απανταω 4 το πρωι, μετα απο μια κουραστικη επαγγελματικα μερα και νυχτα, γιατι πραγματικα μου αρεσει αυτο που δημιουργησα για το χωριο μας με αυτο το μπλογκ και θεωρω πως εστω και με αυτο τον τροπο, αν και βρισκομαι 1.000 χιλιομετρα μακρια, κατι συνεισφερω-εστω και αυτο το ελαχιστο-στον τοπο που γεννηθηκα και μεγαλωσα.
    Πολυ φιλικα και με παλιουριωτικους χαιρετισμους
    Ο διαχειριστης του blog Κωστας Πιτιακουδης
    Υ.Γ. Περιμενω με αγωνια το επομενο σχολιο σου αλλα με το ονομα σου. Για να ξερω εγω και οσοι μας διαβαζουν με ποιον η ποια συγχωριανη μας κουβεντιαζω για τα θεματα του αγαπημενου μας Παλιουριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και κλασικά η παλιουργιοτικη φαγωμάρα σε ολότης το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα. Είμαι μία νέα μαμά που εδώ κ τρία χρόνια μένω στο παλιούρι. Από την πρώτη στιγμή ήμουνα κοντά στην προσπάθεια της προέδρου κυρία Πόλυ Αραμπατζή. Με όποιο τρόπο μπόρεσα βοήθησα , έχω όμως ένα παιδί κ αυτό αυτόματα καθιστά αδύνατο να βοηθήσω περισσότερο, έτσι κ οι περισσότεροι γονείς είναι σύμφωνοι με όλη αυτή την προσπάθεια αλλά δεν μπορούν λόγω υποχρεώσεων να βοηθήσουν . Σαφώς κ χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του χωριού έναν έναν ξεχωριστά κ απλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε καθαρό τον χώρο της παιδικής κ να τον συντηρούμε πράγμα που κάνουμε καθημερινά...ευχαριστώ..Ανδρούδη Ειρήνη (σύζυγος Τσιπούδη Αθανασίου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή κυρία Ανδρούδη
    Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, προφανώς και δεν εννούσα οτι πρέπει οι νέες μητέρες να παραμελήσουν την φροντίδα και το μεγάλωμα των παιδιών τους για να βοηθήσουν σε εθελοντικές δράσεις. Απλά όταν έχουν τον απαραίτητο χρόνο καλό θα ήταν να βοηθούν. Ούτε υποχρεωμένος είναι κάποιος να το κάνει, ούτε φυσικά αν δεν το θέλει ή δεν το πιστεύει.
    Επεσήμανα απλά ότι κάππια νέα παιδιά που έχουν τον χρόνο και μπορούν καλό θσ ήταν να βοηθούν. Γιατί οι νέοι πρέπει να είναι πρωτοπόροι κσι να πηγαίνουν τις κοινωνίες μπροστά. Μικρές και μεγάλες.
    Με αφορμή μάλιστα και το σχόλιο του Μπάμπη Κισσούδη και χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνώ με αυτό που επισημαίνει, απλά να σημειώσω ότι έχω μάθει να εκφράζω δημόσια την γνώμη μου ακόμα και αν δεν συμφωνεί κάποιος άλλος. Αλλωστε σεβαστό το δικαίωμα καθενός να λέει αυτό που πιστεύει. Μπορεί να έχω άδικο εγώ και δίκιο οι άλλοι. Απλά και ο Μπάμπης μέσα από την δραστηριοποίηση του στη Θύελλα θα διαπίστωσε ότι υπήρχε αδιαφορία από πολλούς που μππρούσαν να να βοηθήσουν αλλά δεν το έκαναν. Αντί λοιπόν να τα συζητάμε αυτά μεταξύ μας κάποιος πρέπει να τα πει και να τα γράψει δημόσια και ας γίνει κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Πιτιακούδη, η γνώμη σας σεβαστή, είμαι υπερ να εκφράζουμε τα παράπονά μας (έστω και σε δημόσιο επίπεδο) αρκεί ο τρόπος μας να είναι ευγενικός και να μην προσβάλει ή να θίγει κάποιο άτομο έιτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνονικό επίπεδο.Η εθελοντική βοήθεια των κατοίκων του χωριού είναι καλό να επιβραβευτεί. Οποιαδήποτε δράση τους έγινε για να ομορφύνουν το χωριό και όχι για να αποδείξουν κάτι σε κάποιον. Καλό θα ήταν οι νεότεροι να πάρουν το παράδειγμα και να αναλάβουν δράσεις. Τέλος αν οι τρόποι μας είναι ευγενικοί και καθώς πρέπει μπορούμε να περάσουμε τα επιθυμητά μηνύματα απ'εναντίας οι μη πρέπον τρόποι φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ίσως να μην υπάρχει αυτή την στιγμή ο άνθρωπος που θα μπορέσει να... εμπνεύσει και να ξεσηκώσει τα νέα παιδιά του χωριού. Ακόμα πάντως και αν ήταν σκληρή η κριτική του Κώστα, έθεσε το συγκεκριμένο ζήτημα, εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις και από όλο αυτό κάτι θετικό βγήκε. Προσωπικά συμφωνώ πως οι νέοι πρέπει να είναι πάνα μπροστάρηδες στην πρόοδο, την ανάπτυξη και το καινούργιο σε κάθε τόπο και χώρο και οι μεγαλύτεροι απλά να βοηθούν όσο μπορούν με την εμπειρία τους. Μακάρι αυτή όλη η κουβέντα να αποτελέσει την αρχή για διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων από όλους μας.
    Χ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές ..απλά εγώ μεταφέρω την δική μου καθημερινότητα η οποία είναι σε αυτό το χώρο της παιδικής κ επειδή γνωρίζω πολύ καλά όλες τις κοπέλες κ τους συζύγους τους αν μη τι άλλο αδιαφορία δεν εισπράττω ...Σαφώς υπάρχουν κ αυτοί που το κύριο μέλημά τους δεν είναι η ανάπτυξη κ η φροντίδα του χωριού αλλά έτσι κ αλλιώς αυτό συμβαίνει παντού...το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι έχουμε μάθει πως η ομαδικότητα είναι αυτή που κερδίζει κ σας διαβεβαιώνουμε πως ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε προς όφελος όλων...υγεία μόνο να έχουμε σωματική κ πνευματική κ όλα θα γίνουν..Ειρήνη Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και εχει συνεχεια το θεμα λοιπον αντε να δουμε που θα σας βγαλει το θεμα αυτο ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τί εννοείς ακριβώς όταν λες άντε να δούμε που θα σας βγάλει; Ήταν πιστεύω μια καλή ευκαιρία να ειπωθούν κάποια πράγματα, να ακουστούν απόψεις, ώστε μελλοντικά να κινητοποιηθούν περισσότεροι, να ευαισθητοποιηθούν επίσης και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής στο χωριό. Ιδίως όσοι μένουν μόνια σε αυτό.
    Θ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κυριε πιτιακουδη τελικα βλεπω οτι το συνεχιζεται το θεμα και δεν σας τιμα καθολου !!!!! ειστε αξιος της μοιρας σας ελπιζω να κερδιζετε και κατι απο το γλιψιμο στην προεδρο !!!!!! αφηστε ησυχη την νεολεα του παλιουριου και κρατιστε την γνωμη σας για τον εαυτο σας !!!! δεν ειστε αξιος να βγαλετε σκαρτα ολα τα νεα παιδια απο το παλιουρι ενω ειστε 1000 χιλιομετρα μακρια !!!! αυτοι που σας ενημερωνουν σασ τα λενε λαθος τα πραγματα!!!! πολυ ασχοληθηκαμε μαζι σας κυριε πιτιακουδη παμε να τεμπελιασουμε εμεις οι νεοι τωρα σας χαιρεταμε!!!!! μαγγουδης αποστολης ενας απο τους νεουσ τεμπεληδες του παλιουριου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τώρα μάλιστα. Επιτέλους εμφανίστηκες ανώνυμε(αρχικά) συγχωριανέ μου φίλε. Εστω και έμμεσα παραδέχθηκες ότι εσύ ξεκίνησες τα σχόλια απαξιώνοντας τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγχωριανούς μας, αποκαλώντας τους ΚΑΠΗ και αργόσχολους, που φροντίζουν εθελοντικά να ομορφαίνουν το χωριό επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν.
    1) Επειδή επέστρεψες πρόσφατα στο χωριό, πριν δυο ή τρία χρόνια αν δεν κάνω λάθος, δεν με γνωρίζεις προσωπικά, οπότε οι ανοησίες που λες "είστε άξιος της μοίρας σας" δεν με αγγίζουν. Αν θυμάσαι, το καλοκαίρι του 2014 που είχαμε συναντηθεί στο σούπερ μάρκετ κάτω στην στάση και συζητήσαμε για λίγη ώρα, ξέρεις τότε που λόγω της θέσης μου στο Υπουργείο Εξωτερικών ως Διευθυντής Τύπου του Υφυπουργού Άκη Γεροντόπουλου μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια λύση για τις αμειβόμενες θέσεις φυλάκων στις στρατιωτικές αποθήκες της περιοχής, σε είχα συγχαρεί για την απόφαση να επιστρέψεις στο Παλιούρι και να κάνεις εκεί ένα καινούργιο ξεκίνημα.
    2) Όσο για την άλλη, ακόμα μεγαλύτερη ανοησία που γράφεις, "ελπίζω να κερδίσετε κάτι από το γλείψιμο(και όχι γλίψιμο που γράφεις) στην πρόεδρο, σου επαναλαμβάνω ότι δεν με ξέρεις και γι αυτό γράφεις βλακείες για μένα. Θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον πατέρα σου τον Παναγιώτη για μένα, αν και αυτός αμφιβάλλω αν με θυμάται μια και λείπει δεκαετίες από το χωριό και δεν πατάει καθόλου. Ρώτα τον θείο σου τον Ματιάκη να σου πει, με ξέρει καλά.
    Δεν ανέφερα μόνο την Πρόεδρο Πόλυ Αραμπατζή (και γειτόνισσα σου στο χωριό), λόγω και των θεσμικών της ιδιοτήτων στον Δήμο Διδυμοτείχου αλλά και στο Σύλλογο Γυναικών, αλλά και όλους τους σλλους συγχωριανούς που βοήθησαν. Όπως για παράδειγμα τον επίσης γείτονα σου Παναγιώτη Λογαρνούδη που προσέφερε από την τσέπη του τα χρώματα, από τον οποίο επίσης προφανώς θέλω να κερδίσω κάτι ή όλους τους άλλους.
    3) Με...παροτρύνεις να αφήσω ήσυχα τα νέα παιδιά του χωριού. Τα παιδιά αυτά πρέπει να ξέρεις ότι τα γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα, γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό και όχι στην Αθήνα όπως εσύ. Γι αυτό και γέλασα που γράφεις ότι δεν δικαιούμαι να γράφω τη γνώμη μου εγώ που δημιούργησα και λειτουργώ το blog αυτό εντελώς εθελοντικά επειδή βρίσκομαι 1.000 χιλιόμετρα μακριά, όταν εσύ γεννήθηκες και μεγάλωσες στην Αθήνα και σπάνια έως ποτέ δεν είχες έρθει στο χωριό. Με πολύ ευκολία όμως μιλάς υποτιμητικά για όσους προσφέρουν στο χωριό με τις δραστηριότητες τους.
    4) Δεν με ενημερώνει κανένας. Εγώ μόνος μου έβγαλα τις φωτογραφίες και το βίντεο από την παιδική χαρά (το κοριτσάκι που διακρίνεται να παίζει είναι κόρη μου) πριν λίγες μέρες που ήρθα στο χωριό, όπως κάνω δυο και τρεις φορές κάθε χρόνο. Το έκανα γιατί πραγματικά χάρηκα που ομόρφυνε με αυτές τις ενέργειες το Παλιούρι.
    5) Δεν έβγαλα σκάρτα όλα τα νέα παιδιά του χωριού όπως λες. Αν διάβαζες πάντα το blog θα ήξερες ότι επικροτώ και προβάλλω τις προσπάθειες τους όπως το πανηγύρι που θα διοργανώσουν και φέτος, την Θύελλα, τις εκδηλώσεις με την εκκλησία επί παπαΔαμασκηνού και άλλα.
    6) Δικαίωμα σου να τεμπελιάζεις όλη μέρα και νύχτα. Μην ενοχλείσαι όμως όταν κάποιος το επισημαίνει όσον αφορά το χωριό και την αδιαφορία κάποιων αφού είναι αλήθεια.
    Υ.Γ: Αν εγώ δεν έχω δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου επειδή βρίσκομαι 1.000 χιλιόμετρα μακριά, προφανώς το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό σου Μιχάλη που επίσης μένει στην Αθήνα και έγραψε σχόλια εναντίον μου λίγο πιο πάνω.
    Υ.Γ 2: Άσχετα από τα προηγούμενα, ειλικρινά με πολύ χαρά έμαθα ότι πρόσφατα παντρεύτηκες στην Αθήνα και μένεις πλέον στο χωριό με την σύζυγο σου. Ειλικρινά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσετε ευτυχισμένοι. Το Παλιούρι έχει μεγάλη ανάγκη να υπάρχουν νέα ζευγάρια που να μπορούν να μείνουν και να ζήσουν σε αυτό δημιουργώντας μια ευτυχισμένη οικογένεια.
    Ο διαχειριστής του blog
    Κώστας Πιτιακούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν εχω καμια σχεση με τα πιο πανω σχολια ουτε ειπα καπη κανενα το μοναδικο σχολιο που εγραψα ειναι αυτο με το ονομα μου και κανενα αλλο!!!! οσο αφορα τα παραπανω αν τα ηξερες σωστα θα ηξερες οτι βοηθησα και εγω!!!! στα νηπια , στο καθαρισμα ,στο βαψιμο κτλ οπως και στο εκκλησακι στη αγια τριαδα καθαρισμα ,βαψιμο κτλ.και υπαρχουν και φωτογραφιες για αυτο !!!!!! και εσυ καθεσαι και κατηγορεις την νεολεα!!!!!!!!!!!! εγω τι ειμαι ? δεν ειμαι νεος???? οτι παραπανω θελετε να συζητησουμε μπορειτε να ερθετε και να με βρειτε!!!!!! ευχαριστω και για τις ευχες σας !!!!τα παραπανω που ειπατε δεν τα λαμβανω υποψιν !!!!! καλο σας βραδυ Μαγγουδης Αποστολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή ποτέ δεν θέλω να είμαι άδικος, οφείλω να αναφέρω ότι όπως πληροφορήθηκα τώρα ρωτώντας, πραγματικά είχες συμμευοχή Απόστολε σε όσα έγιναν στην παιδική χαρά και βοήθησες για την ολοκλήρωση των εργασιών στο τελικό στάδιο. Όπως συμμετοχή με κόψιμο χόρτων κάποια άλλη στιγμή είχε και ο ξάδερφος σου, ο Αλέξης Μαγγούδης, γιος του φίλου μου του Βαίτση τ` Αλέκου που επίσης μένει στο χωριό με την οικογένεια του. Κι ακόμα ο Γιώργος Πιτιακούδης, γιος του Τάσου που και αυτός μένει με τη γυναίκα και τα παιδιά του μόνιμα στο χωριό, επιδιόρθωσε την κούνια στην παιδική χαρά του νηπιαγωγείου. Εσλύ όμως και οι άλλοι δυο-τρεις είστε μικρή μειοψηφία στους πολλούς νέους που ΈΥΤΥΧΩΣ αυτή την στιγμή μένουν στο χωριό. Αν ήμουν όντως αρκετά σκληρός στην κριτική μου το έκανα για να αφυπνίσω και τα άλλα παιδιά, γιατί μόνο με πρωτοπόρους αυτούς θα μπορέσει να βελτιωθεί το χωριό.
    Νομίζω ότι είχα αυτό το δικαίωμα, γιατί όλοι γνωρίζουν πως είτε στα χρόνια που έμενα στο χωριό, είτε από μακριά πάντα προσπαθώ να συμβάλλω στο κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστη απ τα παλια στο "Σιαμαλα Καφε"15 Ιουλίου 2016 στις 12:17 μ.μ.

      Ανθρωπε ακους τι λες;;; Κατηγορισες αδικα τον Α.Μαγγουδη (οπως κατα καιρους εχεις κατηγορισει κι αλλους αδικα οσο εμενες ακομα στο χωριο σαν μια σωστη κουτσομπολα,σε ξερω καλα) και συνεχιζεις σαν να σαι ο "Θεος" να κριτικαρεις παραμαζωμα τον καθε εναν,ειτε θετικα ,ειτε αρνητικα...το θρασος σου ειναι ανεπιτρεπτο. Επειδη ανοιξες μια σελιδα ενημερωσης δε σημαινει οτι εχεις το δικαιωμα να κρινεις αβερτα...Ναι,στην ενημερωση!!Οχι ομως στην κατακριση..
      κι επειδη η σελιδα σου αναφερεται δημοσια,αν δεν συμμορφωθεις με τις αδικες πολλες φορες κριτικες που ασκεις,αυτη λοιπον η σελιδα σου ευκολα μπορει να κανει φτερα...

      Διαγραφή
    2. Πόσο μίσος μπορεί να κρύβει κάποιος μέσα του, όταν επικαλείται κάτι που κατά την γνώμη του συνέβαινε πριν από 30 χρόνια(γιατί από το χωριό έφυγα στα 23 μου το 1987) για να το εκφράσει τώρα που είμαι 53;
      Αν και είναι άδικος κόπος να απαντήσω επί της ουσίας των όσων γράφει στην περίπου συνομήλικη μου Παλιουριώτισσα, μια και είναι γνωστή από παλιά στην καφετέρια του χωριού όπως επικαλείται, γιατί δεν μας γράφει το όνομα της για να μάθουμε ποιά είναι; Εγώ δημόσια γράφω όσα πιστεύω, αυτή βρίζει και απειλεί κρυμένη πίσω από την ανωνυμία της. Όσο γι' αυτό που αναφέρει, πως αν δεν συμμορφωθώ το blog για το Παλιούρι μπορεί να κάνει φτερά εύκολα, να μας εξηγήσει πως θα γίνει αυτό; Κι ακόμα, να ξέρει ότι η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε και λειτουργεί εντελώς εθελοντικά, σε βάρος πολλές φορές και των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων που αυτά τα χρόνια κάποιες στιγμές ήταν τρομερά αυξημένες. Την συνεχίζω επειδή τα μηνύματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχωριανών μου είναι πολύ θετικά και με προτρέπουν να συνεχίσω.
      Μόνο εγώ λοιπόν μπορώ να την "σβήσω" και να πάψει να υπάρχει. Κανένας άλλος, ούτε η google που την φιλοξενεί. Είναι μάλιστα γεγονός ότι αυτές τις μέρες προβληματίζομαι έντονα αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Σχεδόν έχω φτάσει στο σημείο που θα ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του paliouri-evrou,blogspot.com. Οπότε όσους σας... χαλάει η παρουσία αυτής της ιστοσελίδας, μπορεί να φτιάξετε μία εσείς είτε στο facebook είτε στο google και να μας ενημερώνετε.
      Υ.Γ: Ανασύρω στην μνήμη μου εκείνες τις εποχές που επικαλείσαι συγχωριανή, πριν 30 χρόνια δηλαδή, μήπως και θυμηθώ πως είναι δυνατόν να υπήρχε ανάμεσα μας στην καφετέρια άνθρωπος που να έκρυβε μέσα του τόσο μίσος και να το βγάζει τρεις δεκαετίες μετά. Να το ψάξεις πάντως και εν ανάγκη επισκέψου και κανέναν ειδικό. Σου χρειάζεται και στο λέω πολύ φιλικά.

      Διαγραφή
    3. Γνωστη απ τα παλια στο "Σιαμαλα Καφε"15 Ιουλίου 2016 στις 2:25 μ.μ.

      Απλουστατα,παρακολουθωντας τον τροπο που συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις τους νεους και με τετοια ευκολια τους κατηγορεις οπως 30 χρονια πριν,. θυμηθηκα... και πηρα αυτη την πρωτοβουλια μηπως κι εσυ ο ιδιος τελικα καταφερεις να διορθωθεις... και αν και εφοσον δεν θες να διορθωθεις καλα θα κανεις να πατησεις το ΠΛΗΚΤΡΟ

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή κατηγορούσα και τον εαυτό μου, γιατί πριν 30 χρόνια ήμουν 23 χρόνων και εγώ. Μήπως δεν τα θυμήθηκες όλα για κείνη την εποχή; Γιατί τόσο μίσος μετά από 30 χρόνια, μάλλον κάτι άλλο σε έχει ενοχλήσει με μένα. Τι να έπαθες και δεν μπορείς να το ξεχάσεις;

      Διαγραφή
    5. Όσο για τς... απειλές σου ότι η ιστοσελίδα θα κάνει φτερά, δεν με φοβίζουν και τις γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, εννοώ στα παλαιότερα των υποδημάτων μου δηλαδή για να μην παρεξηγηθώ. Αυτά φυσικά τα λες γιατί έχεις άγνοια για τον τρόπο που λειτουργεί το διαδίκτυο.
      Επειδή όμως έχεις και επιλεκτική μνήμη για εκείνες τις εποχές αλλά οι συνομήλικοι μας τις θυμούνται, να σου θυμίσω ότι και εγώ, ο Κώστας Πιτιακούδης, μαζί με πολλά νέα παιδιά τότε, πρωτοστατήσαμε στην δημιουργία της Θύελλας Παλιουρίου, τρέχαμε δίπλα της σε κάθε αγώνα ακόμα και όταν έπαιζα στο Ισαάκιο μέχρι να πάρω μεταγραφή στο χωριό, είχαμε συμμετοχή στην κατασκευή του γηπέδου, στην διοργάνωση του Μπέη, στο χορευτικό που είχαμε φτιάξει τότε με τα άλλα παιδιά του χωριού και παράλληλα μάζευα τα μικρά παιδιά και τα μάθαινα χορό στο παλιό σχολείο, αλλά και στην διοργάνωση του πανηγυριού ή στα κάλαντα ώστε να μαζέψουμε χρήματα για την ομάδα και κάθε άλλη εθελοντική δράση.
      Οι περισσότεροι στο χωριό τα θυμούνται αυτά. Τα λέω μόνο σε σένα που έχεις επιλεκτική γνώμη.

      Διαγραφή
  26. θα συμφωνησω με την γνωστη απ τα παλια. ισως αν τελικα αποφασισεις να πατησεις το ΠΛΗΚΤΡΟ (που θα συνιστουσα να το κανεις)οι νεοι του χωριου να γινουν μπροσταρηδες οπως λες και να πρωτοστατησουν σε καθε εθελοντικη πρωτοβουλια...δεν πειραζει κι ας μην χρηζουν την αναγνωριση τη δικια σου και της σελιδας σου!τον ειδικο που συστηνεις στην γνωστη απο τα παλια μαλλον τον χρειαζεσαι εσυ. φιλικα.... παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή όποιοι νέοι αδιαφορούν τώρα το κάνουν επειδή υπήρχε το blog και θα γίνουν μπροστάρηδες αν κλείσει με βάση την δική σου λογική; Μα εγώ μόνο στο θέμα της παιδικής χαράς σχολίασα κάποια πράγματα. Έξι χρόνια τώρα που υπάρχει το blog δεν το έκανα ποτέ. Αν πάντως σε ενοχλεί, μπορείς να μην το διαβάζεις εσύ προσωπικά ή να φτιάξεις δικό σου.
      Αφού παριστάνεις τον έξυπνο και προσπαθείς να παραστήσεις τον δικηγόρο της γνωστής από τα παλιά, γιατί δεν γράφεις το όνομα σου; Όχι για μένα, αλλά για τους συγχωριανούς μας ώστε να ξέρουν ποιός είναι αυτός που επιθυμεί διακαώς να κλείσει το blog

      Διαγραφή
  27. οταν έλεγα πως δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η κατασταση ακριβώς αυτο εννοούσα.προσωπικά λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που συνέβησαν και θα λυπηθώ πολυ αν αυτότο block πάψει να υπάρχει λόγο μιας διαφωνίας.όποιος δεν θέλει να το παρακολουθει να μην το κανει.Λυπάμαι για το μίσος που βγάλατε και μάλιστα δημόσια ,είστε ενήλικοι άνθρωποι και φέρεστε σαν δεκάχρονα .κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή