Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ

Μια πρωτότυπη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας την ερχόμενη Πέμπτη 18 Αυγούστου. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεταξάδων και Περιχώρων, όπου ως γνωστόν είναι μέλη πάρα πολλοί Παλιουριώτες, διοργανώνει την Γιορτή Κυνηγιού, επίκεντρο την Αγία Τριάδα και τις γύρω περιοχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
Πέμπτη 18 Αυγούστου
Ώρα 16:30 συγκέντρωση στον χώρο της Αγίας Τριάδας για δηλώσεις συμμετοχής στην Σκοποβολή .
16:45 Αναχώρηση για το χώρο σκοποβολής περιοχή Χαλίκια στη Γαβριά. Έναρξη σκοποβολής με αεροβόλο όπλο για τους μικρούς μας φίλους 
17:00.Έναρξη σκοποβολής σε πήλινο στόχο για άνδρες – γυναίκες. Απαραίτητη η άδεια κατοχής όπλου και η αστυνομική ταυτότητα των συμμετεχόντων.
Απονομή αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας. 
Στις 19.00 επιστροφή στο χώρο αναψυχής για την τέλεση του αγιασμού της νέας κυνηγετικής περιόδου.
19:30 με 20:15 παρουσίαση και ενημέρωση στους μικρούς μας φίλους μέσου προτζέκτορα της σχέσης κυνηγίου, φύσης και θηραμάτων.
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ποτό. Εκεί να δείτε πόσα λουκάνικα, σουβλάκια, μπιφτέκια, μπριζόλες και τσίπουρα έχουν να "σκοτώσουν" οι κυνηγοί μας.
Παρασκευή 19 Αυγούστου
Ώρα 6:00 το πρωί: Συγκέντρωση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεταξάδων για όλους τους κυνόφιλους κυνηγούς σκύλου φέρμας και μετάβαση κάτω στον κάμπο Παλιουρίου-Μεταξάδων. Εκεί θα γίνει παρουσίαση και αξιολόγηση των σκύλων τους από αναγνωρισμένο κριτή σκύλων φέρμας.  
Με την λήξη της παρουσίασης θα δοθούν αναμνηστικά κύπελλα για τους 3 πρώτους σκύλους και θα ακολουθήσει ένα καφέ και κυνοφιλική συζήτηση στα γραφεία του συλλόγου για όσους θέλουν.Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας θα διαμορφωθεί ανάλογα με την συμμετοχή των σκύλων.
Προϋποθέσεις: Η συμμετοχή των παιδιών στο αεροβόλο θα είναι δωρεάν. Η συμμετοχή Ανδρών -γυναικών στον πήλινο στόχο θα είναι 9 ευρώ. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ένα κουτί φυσίγγια 25 τεμ. και 25 πήλινοι δίσκοι. Η συμμετοχή των σκύλων είναι δωρεάν.
Επειδή είναι γνωστό ότι στο χωριό μας υπάρχουν πολλοί κυνηγοί, είμαστε σίγουροι ότι η εκδήλωση στην οποία φυσικά έχουν δικαίωμα συμμετοχής και θα πάρουν μέρος κυνηγοί από όλα τα γύρω χωριά της περιοχής, θα έχει επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου