Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Μπράβο σε όλους

Τεράστια επιτυχία είχε η Γιορτή Κυνηγιού που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο χωριό μας, χθες Πέμπτη 18 Αυγούστου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής μας. 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα στην Αγία Τριάδα με δοξολογία και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα που είχε καταρτιστεί. 

Με  σεμινάριο κυνηγιού για τα μικρά παιδιά και αγώνες σκοποβολής στη συνέχεια με αεροβόλο όπλο στην περιοχή της Γαβριάς. 

Ακολούθησαν οι σκοπευτικοί αγώνες για τους μεγάλους και ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με φαγητό, ποτό και γλέντι στο κιόσκι της Αγίας Τριάδας. 

Η πρώτη Γιορτή Κυνηγιού είχε απόλυτη οργανωτική επιτυχία και συμμετείχε πάρα πολύς κόσμος, κάθε ηλικίας και φύλλου. Μικρά παιδιά, γυναίκες και άνδρες τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την πολύ αξιέπαινη και όμορφη προσπάθεια, που σίγουρα αναβαθμίζει το Παλιούρι. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά. Στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεταξάδων και Περιχώρων με επικεφαλής τον συγχωριανό μας Πρόεδρο Σάκη Τσιπούδη, αλλά και πολλά ακόμη άτομα που δεν ανήκουν στον σύλλογο και δεν είναι κυνηγοί, αλλά συνέβαλλαν σ' αυτή την πολύ όμορφη διοργάνωση. 


Τέτοιες εκδηλώσεις έχει μεγάλη ανάγκη το Παλιούρι και γενικότερα ο τόπος μας και μακάρι να συνεχιστούν.

Την προηγούμενη μέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 17 Αυγούστου, ο συγχωριανός μας Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σάκης Τσιπούδης παραχώρησε μάλιστα συνέντευξη για την εκδήλωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του THRAKINET TV  της Αλεξανδρούπολης και στον δημοσιογράφο Σταύρο Παπαδόπουλο(η καταγωγή του είναι από την Λάδη (Μπλιντίν) μέσω skype. 
Μπορείτε να την ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, από το 25:20 ως το 34:00. Για 15 λεπτά ο συγχωριανός μας Πρόεδρος ανέλυσε τους λόγους πραγματοποίησης αλλά και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Η συνέντευξη του Σάκη Τσιπούδη από το 25:20 ως το 34:00 στο THRAKINET TV της Αλεξανδρούπολης




Μπράβο και πάλι σε όλους όσοι βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να ακολουθήσουν και πολλές άλλες ακόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου