Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τοπίο στην ομίχλη στο Παλιούρι

Συνηθισμένο φαινόμενο τον χειμώνα στο χωριό μας, είναι η ομίχλη που καλύπτει κάθε γωνιά του. 


Τοπίο στην ομίχλη, που δίνει πάντως και αυτό μια πολύ όμορφη εικόνα



Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλιουρίου έκοψε την πίτα του

Σε μια πολύ όμορφη και κεφάτη ατμόσφαιρα, ο πολύ δραστήριος σύλλογος Γυναικών Παλιουρίου, έκοψε την πίτα του το βράδυ της Κυριακής 18 Ιανουαρίου.
Παρουσία του ιερέα του χωριού μας πατέρα Δαμασκηνού και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πόλυς Αραμπατζή και φυσικά δεκάδων γυναικών-μελών του συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές, κουβέντιασαν, απόλαυσαν τα εδέσματα και χόρεψαν, ενώ μοιράστηκε και ένα πρωτότυπο δώρο.

Να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και του χρόνου και να συνεχίσει ο Σύλλογος Γυναικών την πολύπλευρη και πλούσια δραστηριότητα του.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ 4-1 ΤΗΝ ΔΟΞΑ(ΤΣΙΑΜΠΑΣ') ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Θύελλα Παλιουρίου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, μετά τη διακοπή λόγω της κακοκαιρίας. Διέλυσε 4-1 την Δόξα Δόξας στο γήπεδο της Κυπρίνου (εκεί έχει έδρα το Τσιαμπάσ'), ξεπερνώντας και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και το πολύ δυνατό κρύο που επικρατούσε το πρωί της Κυριακής.
Οι παίκτες της Θύελλας πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ από τον Καράμπουγα (είναι απ' το Αλεποχώρι και αγωνίζεται στο χωριό μας)

Ο Μπισκιτζής με δύο γκολ και ο Καραφυλλούδης με τον Καράμπουγα από ένα, ήταν οι σκόρερ και από τους καλύτερους της ομάδας, χωρίς να υστερήσει κανένας αφού όλοι είχαν συμμετοχή στον θρίαμβο. Ακόμα και ο συγχωριανός μας δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης, που μια και βρίσκεται στο χωριό αυτές τις μέρες, κάθισε στον πάγκο δίπλα στον προπονητή Χρήστο Δουλούδη και τον βοήθησε στο κωουτσάρισμα.

Το Παλιούρι γιόρτασε τον πολιούχο του Άγιο Αθανάσιο

Με την θεία λειτουργία που τέλεσε το πρωί της Κυριακής ο πατήρ Δαμασκηνός στον κατάμεστο Ιερό Ναό του χωριού μας, γιορτάστηκε ο πολιούχος του Παλιουρίου Άγιος Αθανάσιος.


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Τέσσερις Παλιουριώτες που δεν μένουν στο χωριό, παρέα το βράδυ της Πέμπτης στην Ψησταριά του Χρήστου
Από αριστερά ο Κώστας Πιτιακούδης που ήρθε από την Αθήνα, ο Σωτήρης Αραμπατζής (Τζήκας) που ήρθε από την Γερμανία, ο Θεοφάνης Ζλατινούδης που μένει στην Αθήνα και ο Γιώργος Μαγγίρας που μένει στο Διδυμότειχο