Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. Γλέντι μέχρι το πρωί όπως μόνο οι Παλιουριώτες ξέρουν

Όταν οι Παλιουριώτες αποφασίσουν να γλεντήσουν, δεν τους σταματάει τίποτα. Ούτε η οικονομική κρίση, ούτε τα capital control, ούτε οι κίνδυνοι για Grexit, ούτε τα... plan B του Βαρουφάκη.



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος του Αγίου Παντελεήμονα, το Πανηγύρι που έγινε θεσμός σε όλο τον Έβρο, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου(που πλέον ενώθηκε με την Αναγέννηση Μεταξάδων και προέκυψε η ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ), διοργάνωσαν μια σπουδαία βραδιά και όλοι διασκέδασαν ως το πρωί με την φοβερή ορχήστρα του Παναγιώτη Μπαρμπούδη. 

Παιδιά συγχαρητήρια και του χρόνου. 
Οι πρώτες φωτογραφίες από το γλέντι το βράδυ της Δευτέρας είναι έτοιμες.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Θύελλα και Αναγέννηση συγχωνεύθηκαν και "γεννήθηκε" η ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο ποδόσφαιρο του χωριού μας, αφού μετά από συζητήσεις των διοικούντων αποφασίστηκε η Θύελλα Παλιουρίου να συγχωνευθεί με την γειτονική Αναγέννηση Μεταξάδων.
Έτσι προέκυψε μια νέα ομάδα, η ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ, η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Έβρου. Από την διοίκηση στο νέο Δ.Σ θα μετέχουν οι Σωτήρης Δοϊνούδης, Κώστας Γιαϊτζής και Χρήστος Κισσούδης, ενώ στο ρόστερ της νέας ομάδας θα ενταχθούν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Θύελλας. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.
Υ.Γ. Πληροφορούμαστε πάντως ότι υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες ή παίκτες που διαφώνησαν με το νέο εγχείρημα και δεν μετέχουν σε αυτό.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Έχει γίνει... καθεστώς εδώ και χρόνια το Πανηγύρι του Παλιουρίου, που θα διεξαχθεί και φέτος κανονικά στις 27 Ιουλίου.


Σιγά μην... λυγίσει τους Παλιουριώτες η οικονομική κρίση, τα μνημόνια και η απειλή για Grexit. Τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου πιστά στο ραντεβού τους κάθε χρόνο με τους συγχωριανούς μας και όλους όσοι θα μας επισκεφθούν από την περιοχή, διοργανώνουν το μεγάλο γλέντι στο πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας.
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα μας διασκεδάσει η ορχήστρα του Παναγιώτη Μπαρμπούδη και με αυτή θα τον... κλώσουμε και πάλι.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Παλιούρι για να ξεχάσουμε κάθε έγνοια και σκοτούρα και να διασκεδάσουμε όπως μόνο οι Παλιουριώτες ξέρουμε.

Μερικά βίντεο από το περσινό πανηγύρι, με την ορχήστρα του Παναγιώτη Μπαρμπούδη που θα μας διασκεδάσει και φέτος.





Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΨΗΦΙΣΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 Το "ΝΑΙ" αναδείχθηκε πρώτο στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής στο Παλιούρι.

Συγκεκριμένα, στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ  ψήφισαν 391 συγχωριανοί μας και πήραν: 
Το ΝΑΙ συγκέντρωσε  233 ψήφους, 
ενώ το ΟΧΙ πήρε 158 ψήφους