Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΔΗ ΤΙΣ 10.000 "ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ"

Όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια, ειλικρινά δεν είχαμε σκεφθεί και πολύ περισσότερο δεν περιμέναμε, αυτή την τεράστια ανταπόκριση από τους συγχωριανούς μας σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε δυο μήνες έχουμε ξεπεράσει ήδη τις 10.000 "επισκέψεις", κάτι που ακόμα και πολύ μεγαλύτερα και πιο γνωστά ή... δικτυωμένα blogs δεν έχουν καταφέρει.
Κι αυτό οφείλεται στους Παλιουριώτες που βρίσκονται σε κάθε μέρος της Γης. Οι "επισκέψεις" μας μάλιστα προέρχονται από την Ελλάδα, την Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, ΗΠΑ, Καναδά, Κύπρο, Γαλλία, Αγγλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία. Αυτό σημαίνει ότι παντού υπάρχει ένας... Παλιουριώτης.
Το blog Paliouri-evrou μαζί με τις αντίστοιχες σελίδες στο Facebook για το χωριό μας και την Θύελλα Παλιουρίου, σίγουρα μπορούν να παίξουν ρόλο στην προβολή του αγαπημένου μας τόπου, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων του. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως έμαθα, τόσο η "διαφήμιση" της Κάρτας Διαρκείας της Θύελλας προκάλεσε πολλά τηλεφωνήματα στους υπεύθυνους της ομάδας από συγχωριανούς μας εκτός χωριού, οι οποίοι θέλουν να την αγοράσουν ενισχύοντας την ομάδα, αλλά και γιατί η ανακοίνωση για την βραδιά του Παλιουριώτη που διοργανώνουν οι συγχωριανοί μας στην Αθήνα, επίσης προβλήθηκε από το blog και έφερε πολλά τηλεφωνήματα στους υπεύθυνους της εκδήλωσης.
Γι' αυτό όσοι μπορείτε μέσω facebook και τηλεφώνου, διαδώστε το Paliouri-evrou.blogspot.com σε κάθε Παλιουριώτη όπου Γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου