Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση σας παρουσιάζουμε την πρώτη Θύελλα Παλιουρίου. Την ομάδα του χωριού μας, στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησε ο δάσκαλος τότε του χωριού μας Σωτήρης Διαμαντούδης απ'το Σουφλί(είναι πλέον συνταξιούχος και ζει στην Αλεξανδρούπολη).
Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα και την είχε στην κατοχή του ο Δημήτρης Ζλατινούδης(Δημήτρης Καμπακάδκους), βλέπετε την πρώτη ομάδα που δημιουργήθηκε στο Παλιούρι και ονομάστηκε Θύελλα.
Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά οι: Ματσάγγας Αθανάσιος (Μπίλιας) , Ζλατινούδης Δημήτριος (Δημήτρης Καμπακάδκους),Πιτιακούδης Κωσταντίνος (ο συγχωρεμένος Κουσταντής του Τσιλικούδ'), Διαμαντούδης Σωτήριος(ο δάσκαλος τότε του χωριού), Βασιλούδης Κωσταντίνος (Κουτσιάρας τσ' Πουλίτσους), Τασιούδης Γεώργιος(Σάλιαγκους αδερφός τ' Νταντίκα που ζει εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ).
Καθιστοί από αριστερά: Πιτιακούδης Κωσταντίνος (Τζαμπούνς που επίσης δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή), Δοϊνούδης Μιχάλης (Μιχελής Ντουϊνάδκους), Μαγγίρας Δημήτριος (Μήτσιους τ' Γκόντια), Γιαϊτζής Δημήτριος (του Ντραγκούδ' τ' Στυλιανής), Πιτιακούδης Αναστάσιος (Τάσιους Πιτιακάδκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου