Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ ΤΟ 1996

Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, είναι ο μοναδικός αρχηγός πολιτικού κόμματος που έχει επισκεφθεί το Παλιούρι. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβριο του 1996, όταν στις τότε εθνικές εκλογές ως αρχηγός της "Πολιτικής Άνοιξης" βρέθηκε στο χωριό μας για να στηρίξει την υποψηφιότητα του συγχωριανού μας δημοσιογράφου Κώστα Πιτιακούδη(Κώτσιου τσ' Γκουντίδινας), ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το τότε κόμμα του σημερινού Προέδρου της Ν.Δ. Μάλιστα μίλησε στους συγκεντρωμένους κατοίκους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την καφετέρια του Σωτήρη Γιαϊτζή (Σουτηράκς Τσίντιλι) και στη συνέχεια πήγε μαζί με όσους τον συνόδευαν και έφαγαν στην Ταβέρνα του Χρήστου Ζλατινούδη (τ' Χρήστου τ' Αρβανίτ').
Οι δυο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και μας έστειλε ο κ. Πιτιακούδης τον οποίο ευχαριστούμε γι' αυτό, είναι από την επίσκεψη του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ στο Παλιούρι.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην καφετέρια του Γιαϊτζή Σωτήρη και δίπλα του ο συγχωριανός μας δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης(υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη). Δίπλα τους είναι ο τότε Πρόεδρος της Κοινότητας Παλιουρίου Σωτήρης Γιαϊτζής και ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, στενός φίλος του Σαμαρά και υποψήφιος επίσης τότε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

Ο Αντώνης Σαμαράς αγκαλιά με τον συγχωριανό μας δημοσιογράφο Κώστα Πιτιακούδη, έξω από την Ταβέρνα του Χρήστου Ζλατινούδη. Στο βάθος διακρίνεται η γυναίκα του τελευταίου Σοφία και αριστερά ο πυροσβέστης σήμερα Δημήτρης Μαγγίρας(Δημήτρης τ' Ξτόφουρη Τσιουπάδκου)

3 σχόλια:

  1. Δεν το ήξερα ότι ο Σαμαράς ήρθε στο Παλιύρι. Μένω χρόνια στην Γερμανία και δεν το γνώριζα. Άντε, με το καλό να έρθει και ως Πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τον Κώστα.Έτσι κα βγει πρωθυπουργός ο Σαμαράς, τον βλέπω μέχρι και υπουργό αφού έχει τα... μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε πιαστεί το χεράκι μου να βγάζω φωτογραφίες.Τουλάχιστον να πιάσουν τόπο οι κόποι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή