Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη - Συνδυασμός: "Ώρα ευθύνης για το Διδυμότειχο"

Συνδυασμός: "Ώρα ευθύνης για το Διδυμότειχο"
Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους ψηφοφόρου που στήριξαν το συνδυασμό μας την πρώτη Κυριακή και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Την Κυριακή έχουμε μια νέα εκλογική διαδικασία. Ενωμένοι θα φέρουμε την αλλαγή. Θ' αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Διδυμοτείχου. Μεγάλη επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του Δήμου μας είναι η ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Αυτό, άλλωστε, θα αποδειχθεί περίτρανα στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Όχι άλλη οπισθοδρόμηση. Όχι στα ίδια πρόσωπα που επί 8 χρόνια προσέφεραν ελάχιστα στον τόπο. Να πάψει, επιτέλους, η περιοχή μας να είναι η τελευταία στο Νομό.
Έχουμε ανάγκη από μια Δημαρχία με αξιοκρατία, διαφάνεια, έντονη δραστηριοποίηση. Έχουμε ανάγκη από έναν Δήμαρχο ο οποίος, μαζί με τους συνεργάτες του, θα διακρίνονται για το ήθος, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια προς όλους ανεξαιρέτως τους Δημότες.
Είμαστε η μοναδική, πλέον, ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο της περιοχής μας.
Ως νέα δημοτική αρχή, από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμα του συνδυασμού μας.
Η ώρα κρίσης και ευθύνης για το Διδυμότειχο έφτασε.
Καλώ όλους τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου μας, αφού αξιολογήσουν τις προσωπικότητες των δύο υποψηφίων δημάρχων, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους των δύο συνδυασμών, την αγάπη προς τους συνανθρώπους τους την προσφορά και το έως τώρα έργο του καθενός στην περιοχή, καθώς και τις προγραμματικές δεσμεύσεις προς το λαό του Δήμου Διδυμοτείχου, να στηρίξουν το συνδυασμό μας "Ώρα ευθύνης για το Διδυμότειχο".

Για μια πραγματικά δημιουργική τετραετία στο Δήμο μας.
Διδυμότειχο, 12-11-2010
Παρασκευάς Πατσουρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου