Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΥΧΙΑ, ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ...ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΝΙΩΤΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πεντάλοφο, η διαιτησία προσπάθησε να σταματήσει την Θύελλα Παλιουρίου αποβάλλοντας τον Κισσούδη Χρήστο στο 20' χωρίς λόγο. Όμως η ομαδάρα μας κατάφερε και κέρδισε τελικά με 3-2.
Την Κυριακή όμως στον Κυπρίνο όλα ήρθαν μαζεμένα και στοίχισαν δυστυχώς την ήττα με 2-1. Παρ' ότι οι παίκτες μας βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο, ξεκίνησαν μια αντεπίθεση και στο 40' είχαν δοκάρι, αφού η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Καμπουρούδη, αλλά ο ίδιος παίκτης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει μια και δεν κατάφερε να σκοράρει εκτελώντας πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα.
Ο Μπάμπης Κισσούδης που
δέχθηκε την επίθεση των...
αληταράδων της Κυπρίνου
Οι παίκτες του Μπούλη Γαβριλάκη πάλεψαν ως το τέλος παρά την απουσία τουν πρώτου σκόρερ Νικολαίδη που ήταν τραυματίας. Τότε όμως άρχισαν οι ΑΛΗΤΕΙΕΣ ορισμένων φιλάθλων της Κυπρίνου οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο(Αστυνομία ως γνωστόν δεν υπάρχει σε αυτά τα παιχνίδια) και επιτέθηκαν σε παίκτες του Παλιουρίου. Χτύπησαν μάλιστα τον Μπάμπη Κισσούδη
Όλοι αυτοί οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ξεχνούν ότι θα ξαναβρεθούμε και αυτά είναι... δανεικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου