Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗ (Κούλα τ' Καλάμ') για τις φωτογραφίες

Οι εκπλήξεις και η συγκίνηση για μας που είμαστε διαχειριστές του blog, συνεχίζονται τις τελευταίες μέρες. Σήμερα πήραμε e-mail από την συγχωριανή μας Βασιλική Γκαϊντατζή (για τους μεγαλύτερους την Κούλα τ' Καλάμ') η οποία είχε την ευγενή καλωσύνη να μας στείλει κάποιες παλιές φωτογραφίες από το Παλιούρι, τις οποίες και θα δημοσιεύσουμε στη συνέχεια.
Η Βασιλική έχει πλέον το επίθετο Σπάχου, που είναι προφανώς του συζύγου της. Για όσους δεν την γνωρίζουν, το σπίτι τους βρίσκεται προς την Αγία Τριάδα, μπροστά από αυτό του Δοϊνούδη Χρήστου (Τζιαφέρ') και πάνω απ' του Γκούντινη. Ο πατέρας της (που οι περισσότεροι τον ξέρουν ως Καλάμ') και η μάνα της έχουν δυστυχώς πεθάνει. Έμεναν στην Κω όπου είχαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κοσμοπολίτικου νησιού.
Η Κούλα που απ' ότι μαθαίνω έρχεται συχνά στο Παλιούρι, έχει και δυο αδέρφια. Τον Κώστα που ασχολείται μάλλον με το εστιατόριο και τον Δημήτρη, ο οποίος έχει επιχείρηση με επιγραφές.

Οι δυο φωτογραφίες της είναι όταν ήταν πολύ μικρή και μετά στην εφηβική ηλικία φορώντας στον... Λάζαρ' την παραδοσιακή στολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου