Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ 3-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ

-Αν και έχανε 2-0 στο ημίχρονο, έκανε την μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη.
-ΑΛΗΤΕΙΕΣ των παικτών του Ασπρονερίου στο τέλος, αφού επιτέθηκαν και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της Θύελλας, επειδή... δεν κάθησαν να χάσουν

Με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στην  επόμενη φάσση του Κυπέλλου η Θύελλα Παλιουρίου, αφού κέρδισε παλλικαρίσια μέσα στο Ασπρονέρι 3-2 την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.
Οι παίκτες μας βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 2-0, αλλά μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή. Μείωσαν σε 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Μπάτσιου και πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Δάφτσιο και Καμπουρούδη, παίρνοντας το "εισιτήριο" της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Αλητείες και ψευτομαγκιές
από τους Ασπρονεριώτες
Τεράστια και παλλικαρίσια πρόκριση
πανηγύρισαν οι παίκτες της Θύελλας
μέσα στο Ασπρονέρι κερδίζοντας 3-2
Δυστυχώς μετά το τέλος του αγώνα ορισμένοι παίκτες του Ασπρονερίου με επικεφαλής μάλιστα τον Παπαδούδη, άρχισαν τις αλητείς, αφού επιτέθηκαν και χτύπησαν κάποιους ποδοσφαιριστές μας, επειδή δεν... κάθησαν να χάσουν. Αστυνομία δεν υπάρχει ως γνωστόν σ' αυτά τα παιχνίδια και ελπίζουμε ο διαιτητής να έγραψε στο φύλλο αγώνα όσα έγιναν, ώστε οι... Ακμπουναριώτες να τιμωρηθούν παραδειγματικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου