Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ

Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά που σας απασχολώ με ένα προσωπικό θέμα. Θα πρέπει να δώσω όμως απάντηση σε έναν φίλο, αφού πιστεύω πως οφείλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα όσον αφορά το blog μας.
Με αφορμή το θέμα για το παιχνίδι της Θύελλας Παλιουρίου εναντίον του Θουρίου που αναβλήθηκε (όπως και όλη η αγωνιστική) με απόφαση της ΕΠΣ Έβρου λόγω κακών καιρικών συνθηκών, φίλος ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο: "Anhmerwtos kai palli.h agwnistikh anablhthike,logo kairikwn synthikewm.alla telika shmera mia xara einai.Tetarth loipon me asproneri edos edras gia to kypello".
Το παρέθεσα όπως το έστειλε και επισημαίνω τα εξής: Το Paliouri-evrou.blogspot.com δημιουργήθηκε από αγάπη, μεράκι και όρεξη για το χωριό μας. Επειδή έβλεπα ότι άλλα χωριά είχαν ήδη παρόμοια blogs, έκρινα πως το Παλιούρι χρειάζεται μια τέτοια προσπάθεια για να προβληθεί, να επικοινωνούν και με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι του που κυρίως δεν μένουν πλέον σ' αυτό, αλλά και να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Το blog μας, σε συνδυασμό με τις σελίδες που υπάρχουν στο Facebook για το χωριό αλλά και την Θύελλα Παλιουρίου, προσφέρουν πιστεύω αρκετά στον αγαπημένο μας τόπο.
Δεν πρόκειται για επαγγελματικό site, αλλά μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενός ανθρώπου που με πολύ χαρά και αγάπη, αφιερώνει πολύτιμο χρόνο από τις πολλές επαγγελματικές του ασχολίες. Την προσπάθεια αυτή την "αγκαλιάσετε" με συγκινητικό τρόπο, κι αυτό είναι που δίνει κουράγιο καιπερισσότερη όρεξη να συνεχίσουμε.
Χωρίς την δική σας συμπαράσταση, τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Χαίρομαι που αρκετοί ήδη μας έστειλαν φωτογραφίες, απόψεις και ιδέες. Μακάρι αυτοί να πολλαπλασιαστούν και να έχουμε περισσότερες ειδήσεις και φωτογραφίες από το σημερινό Παλιούρι και όποιες εκδηλώσεις ή προσπάθειες γίνονται.
Όλα αυτά με πολύ αγάπη και φιλική διάθεση, ως απάντηση στον Ανώνυμο φίλο που με εγκάλεσε ότι είμαι ανενημέρωτος για την αναβολή του αγώνα Θύελλας-Θουρίου.
Ο διαχειριστής του blog ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Μη μασάς αγαπητέ Παλιουριώτη!Συνέχισε την καλή προσφορά που κάνεις.Μέσω εσού ενημερωνώμαστε για πολλά θέματα και αν υπάρχει και κανένα λάθος φταίνε οι πληροφοριοδότες σου οχι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή