Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ


Η φωτογραφία είναι στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Παλιουρίου στη Μάκρη Αλεξ/πολης. Η Αλεξ/πολη μαζί με τη Μάκρη ήταν ο αγαπημένος προορισμός των μαθητών του σχολείου μας για πολλά χρόνια.Πολλοί από αυτούς έβλεπαν θάλασσα για πρώτη φορά. Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά η συγχωρεμένη Αγγελούδη Αγγελική (τ' Θανάσ' τ' Μαμιρούδ'), ο Αντωνακούδης Αντώνης, η Πιτιακούδη Χρυσούλα (τ' Τσιαντή γναίκα), η Τασιούδη Ματούλα (τ' Κιτιάκ τ' Κουρνταουλούδ'), η Γκακούδη Χρυσούλα, η Γιουβανούδη Κούλα (Γιουργουσάδσα) και η Κισσούδη Λαμπρινή.

4 σχόλια:

  1. θα μου επιτρεψετε αλλα εχω μερικες αμφιβολιες οσον αφορα το ετος.δηλαδη εγω επρεπε να ειμαι συνταξιουχος τωρα.μηπως πρεπει να παω στο ικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to etos prepei na einai sosto, ola ta proanaferomena atoma einai 1962-1964 genitheis. (an kai prepei na sewomaste tis ilikies ton gynaikon....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1973.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O bloger πολύ σωστά έγραψε ''αρχές της δεκαετίας του 1970'',και έπειτα αφήνει τον αναγνώστη να συμπληρώσει τα ακριβή στοιχεία εάν φυσικά τα γνωρίζει ο ίδιος..Το λέω αυτό προς αποφυγή παραξηγήσεων καθότι όταν οι πληροφορίες που λαμβάνει ο bloger είναι ελλιπής ή και συγκεχυμένες δημιουργείται διχασμός απόψεων..Σας ευχαριστώ για την άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή