Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ή ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ

Προς συγχωριανό και φίλο Νίντζα
Όταν ξεκίνησε το blog, με μοναδικό σκοπό να προβάλλει το αγαπημένο μας χωριό και να φέρει κοντά τους Παλιουριώτες, αποφάσισα να αφήνουμε τα μηνύματα που στέλνει ο καθένας που "επισκέπτεται" το Paliouri-evrou.blogspot.com, γιατί έτσι μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους οι συγχωριανοί μας.
Θεωρούσα αυτονόητο, ότι δεν θα υπάρχουν υβριστικοί χαρακτηρισμοί, αλλά και δεν θα... ανακατεύει οποιοσδήποτε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα, που μπορεί να θίξουν κάποιον άλλο.
Επειδή παρακολουθώ ότι μια-δυο φορές βγήκες... φάουλ, σε παρακαλώ πολύ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην ασχολείσαι με τα προσωπικά ή οικογενειακά θέματα άλλων. Διαφορετικά θα κόβονται τα μηνύματα, όχι μόνο τα δικά σου αλλά και όποιου κρίνουμε ότι μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.
Φιλικά
Ο διαχειριστής ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ 

6 σχόλια:

  1. ¨Ετσι...να μπει μια τάξη!!! Πίσω απ την ανωνυμία... όσα μασάλια θέλει ο καθείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΟΥ FACE BOOK.!!ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ. ΜΟΝΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ...........????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλάκα με πλάκα διαφέρει.. μερικά πράγματα άπλα είναι απαράδεκτα.. το τέλος με θαυμαστικό να το βάλεις όχι με ερωτηματικό.. ευχαριστώ - σαμουράι ο εκνευρισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Παλιουριωτη : πίνακας ελέγχου – Σχόλια – μαρκάρεις διαγραφεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mprabo pedia prepi na kratisoume aftoi ti selida oxi na ti dialisoume
    H diki mou gnomi eine na kanete kai kapio chat pou na mporoun na mpenoun osoi eine dilomenoi kai na milane me ta kanonika tous onomata h paratsouklia opos theli o kathenas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή