Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Παλιουριώτικη παρέα Κυριακή μεσημέρι στο Μεταξουργείο στην Αθήνα

Ωραία φωτογραφία μας έστειλε φίλος του blog απ' την Αθήνα. Στην παρέα που βλέπετε υπάρχουν τρεις Παλιουριώτες, οι οποίοι Κυριακή μεσημέρι πίνουν τα κρασάκια και τα τσίπουρα τους σε καφενείο  που βρίσκεται στο Μεταξουργείο.
Από αριστερά διακρίνεται ο Απόστολος Μαγγίρας (Πουστόλς τ' Αλατούδ'), δίπλα του (με τα γυαλιά στο κεφάλι)είναι ο Χρήστος Μαγγίρας (Χρηστάκς του Κουρνταουλούδ') και απέναντι τους ο Γιώργος Μαγγίρας (Γιώργους τ' Αλατούδ'). Οι άλλοι τρεις δεν είναι απ' το χωριό μας, αλλά πρόκειται για φίλους τους.
Οι συγχωριανοί μας συχνά βρίσκονται στο συγκεκριμένο καφενείο και τα πίνουν, θυμούνται τις όμορφες εποχές που ζούσαν στο Παλιούρι και αναπολούν εκείνα τα χρόνια. Πάντως οφείλω να πω ότι απ' την φωτογραφία λείπουν και άλλοι συγχωριανοί που επίσης βρίσκονται συχνά στην ίδια παρέα. Όπως ο Μπάμπης Νινούδης, ο Κώστας Πιτιακούδης (Κώτσιους τσ΄Γκουντίδινας), ο Στέλιος Γκουδινούδης (Στέλιους τ' Αϊούδ') και ο Θεοφάνης Ζλατινούδης (Θιοφάνς τ΄ Αγγιλάκ τ΄ Ζλατνάδκου)

2 σχόλια:

  1. μπορουμε να ευχηθουμε τουλαχιστον περαστικα στον γιαννη Ζα φειρουδη τον εικονιζομενο που περναει αυτο το διαστημα ενα προβλημα υγειας.καλη αναρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ...ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 52 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ & ΛΕΓΕΤΑΙ ''Κρασι-Μεζες ...η Κυρα Γιωτα'' Απο το 1982...& ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή