Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αφιερωμένη φωτό στην Βασιλική Γκαϊτατζή (Κούλα τ' Καλάμ')

Επειδή ξέρουμε ότι η Βασιλική Γκαϊτατζή(Κούλα τ' Καλάμ') παρακολουθεί το blog μας και μάλιστα είχε την καλωσύνη να μας στείλει σπουδαίες φωτογραφίες, δημοσιεύουμε για χθεσινή φωτογραφία(Κυριακής), με το πατρικό της όπως είναι σήμερα. Έτσι για να ξαναγυρίσουν λίγο οι αναμνήσεις.

4 σχόλια:

  1. Κουλα χαιρετω Οι μαμαδες μας ηταν παλιες φιλεναδες.Τωρα αναπαυονται στην αιωνια ζωη.Οταν ειχαμε πρωτοερθει στην αθηνα το 74 αν θυμαμαι καλα μας ειχατε φιλοξενησει στο σπιτι που εμενε τοτε η μαμα σου, στο μεταξουργειο.Εσυ αρραβωνιασμενη τοτε μπορει και παντρεμενη δεν θυμαμαι καλα.αμυδρα θυμαμαι τον συζυγο σου . Οι εικονες ερχονται ζωντανα στην μνημη μου, με τα αδελφια σου.ο ενας μαλιστα ο δημητρης με ξεναγουσε στα στενα του μεταξουργειου και εβλεπα πραγματα πρωτογνωρα και περιεργα για μενα την εποχη εκεινη στην εφηβεια τοτε εγω.οι αναμνησεις ξαναγυρισαν βλεποντας παλιες φωτογραφιες της οικογενειας σου.τοτε δεν μπορεσα να σας ευχαριστησω,σας ευχαριστω εκ των υστερων για την τοτε φιλοξενια.with love χαιρετισμους σε ολους.πριν απο λιγο μιλουσα με τη αδελφη μου Β..... και ειπε να σου στειλω αυτο το μηνυμα{να πεις την κουλα αμα μπιζερσι να καθαριζ του σπιτς κι θελ να καθαριζ κουτετσια να ερ στου χουριο]ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑ ΛΑΒΕΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΩ ΣΠΑΧΟΥ-ΓΚΑΙΤΑΤΖΗ12 Απριλίου 2011 στις 9:50 μ.μ.

    Σ'ευχαριστω πολυ πρωτα για τη φωτογραφια που δειχνει το σπιτακι μου,οσο για την ανωνυμη φιλη μου που ξερω βεβαιως ποια ειναι της στελνω πολλα φιλια σ'αυτην και την αδελφη της καλο πασχα και ελπιζω μετα τις γιορτες να συναντηθουμε...επισεις θελω να σ'ευχαριστησω γιατι φερνεις το παλιουρι που τοσο αγαπαμε κοντα μας.φιλια σε ολους στο παλιουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασω αν τυχει και ανεβεις στον εβρο να ζητησεις να δεις και την αλλη φιλη σου .Τωρα προσφατα ηρθαν στο φως καποιες φωτογραφιες που ειστε αγκαλια επανω στον λυκαβηττο,κουκλες και οι δυο. ...{Το σπιτι αυτο αν και το εβλεπα τοσα χρονια με συγχωρεις δεν γνωριζα οτι ειναι το πατρικο σου ειχα την εντυπωση οτι ειναι χαμηλα προς τη σταση]ανταποδιδω τα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. krima na afinoun tetia ktiria na gremizoun... kati prepi na kani o Dimosgia na ta kratisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή