Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 12.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Η ηλεκτροδότηση του γηπέδου Παλιουρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν στη συνέχεια προβολείς για να γυμνάζονται το βράδυ οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας και να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Ασπρονέρι που διαθέτει προβολείς, ήταν ένα από τα έργα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου. Δεν εγκρίθηκε όμως, αφού το μοναδικό έργο από το Παλιούρι ήταν η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της παλιάς εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα.
Τα παιδιά της Θύελλας θέλουν να πάει το ρεύμα στο γήπεδο και για να συνδεθεί ο θερμοσίφωνας που ήδη υπάρχει, ώστε να έχουν ζεστό νερό και τον χειμώνα μετά τις προπονήσεις. Γιατί τώρα μπορεί να υπάρχει ο ηλιακός θερμοσίφωνας, αλλά όταν δεν βγαίνει ήλιος δεν λειτουργεί. Όσο για τους προβολείς, πρέπει να ενημερώσουμε ότι οι προπονήσεις γίνονται βράδυ επειδή ποι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μέχρι το απόγευμα(οι περισσότεροι είναι στρατιωτικοί) και έτσι μόνο το βράδυ μπορεί ο προπονητής Μπούλης Γαβριλάκης να τους έχει στη διάθεση του.
ΣΚΕΨΕΙΣ: Όπως είπε στα παιδιά της Θύελλας ο συγχωριανός μας Δημήτρης Πατσιώρας που εργάζεται στην ΔΕΗ, απαιτείται ένα ποσό κοντά στις 12.000 ευρώ για να γίνει ηλεκτροδότηση του γηπέδου απ' τη ΔΕΗ. Τα χρήματα είναι πολλά και μια πρώτη σκέψη ήταν μέσω του Paliouri-evrou.blogspot.com να κάνουμε μια "εκστρατεία" για να μαζέψουμε από Παλιουριώτες που μένουν σε όλα τα σημεία της Γης όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε. Θα μιλήσουμε το επόμενο διάστημα με όσους θα είναι στην διοίκηση της ομάδας και αν είναι εφικτό να υπάρξει ένας λογαριασμός, όπου κάθε Παλιουριώτης θα καταθέσει όποιο ποσό μπορεί. Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά για όλους, αλλά με 20 ευρώ κάθε άτομο για παράδειγμα, μπορεί κάτι να γίνει. Λεπτομέρειες προσεχώς.

1 σχόλιο:

  1. Αλλο Παλιουργιωτικο κι αυτο.......θερμοσιφωνας χωρις ρευμα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή