Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Υπέγραψε στην SKODA Ξάνθη ο Βάγιος Ελληνίδης


Ο Βάγιος Ελληνίδης είναι από σήμερα
ποδοσφαιριστής της SKODA Ξάνθης 
 Ποδοσφαιριστής της SKODA Ξάνθης είναι από σήμερα ο συγχωριανός μας Βάγιος Ελληνίδης. Ο γιος του Νίκου και της Πούλας και εγγονός τ' Σταυρή τ' Βουλγαράδκου, υπέγραψε το συμβόλαιο του για την ομάδα Νέων της θρακιώτικης ΠΑΕ και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Τον είχε παρακολουθήσει πολλές φορές και εντυπωσιάστηκε απ' τα προσόντα του ο Βασίλης Δανιήλ, παλιός προπονητής του Παναθηναϊκού και τώρα Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Ξάνθης. Έτσι ο Βάγιος έγινε ο δεύτερος Παλιουριώτης που θα φορέσει την φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας. Είχε προηγηθεί ο Γιάννης Γιοβανούδης, που μπορεί να έμενε στο Αλεποχώρι αλλά κατάγεται απ' το χωριό μας.
Στην μεταγραφή πάντως, έπαιξε ρόλο σύμφωνα με πληροφορίες μας και συγχωριανός μας που έχει άριστες σχέσεις με το "αφεντικό" της SKODA Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο.

3 σχόλια:

  1. μπαμπης ( τ καραγιοργουδ")11 Μαΐου 2011 στις 1:55 π.μ.

    μπράβο στον βάγιο καλή επιτυχία και να είναι γερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπας και ο συγχωριανός μας που βοήθησε να γίνει η μεταγραφή και έχει καλές σχέσεις με τον Πανόπουλο της Ξάνθης είναι δημοσιογράφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sunxaritiria ston mikro ton gio ton Niko. Kali stadionomia kai euxome na ton kamarosoume me to ethnosimo stin fanela. Na eiste oli kala.

    Kostas o tsimpoukas

    ΑπάντησηΔιαγραφή