Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Γεροντόπουλος: Ο Έβρος έχει πληρώσει ήδη ακριβά το τίμημα της λαθρομετανάστευσης

Από τον πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές Άκη Γεροντόπουλο, λάβαμε το παρακάτω e-mail για την απόφαση του Υπουργού προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη να δημιουργηθεί Κέντρο Φύλαξης Λαθρομεταναστών στους Μεταξάδες, αλλά και σε άλλα μέρη του Έβρου.
"Ο νομός Έβρου χρόνια τώρα έχει προσφέρει πολλά στο συγκεκριμένο θέμα και έχει ήδη πληρώσει ακριβά το τίμημα της λαθρομετανάστευσης. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο. Με πυροτεχνήματα τέτοιου είδους από την πλευρά του κ.Χρυσοχοίδη δεν λύνεται το πρόβλημα".

3 σχόλια:

  1. Ipame oxi diafimisi politiki...
    Kati tha kani kai aftos
    sta xamena eine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή προφανώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τί διαβάζουν, να επαναλάβω αυτό που έγραψα και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις προτροπές ανώνυμων σχολιαστών για ψήφο σε ένα κόμμα ή το άλλο. Θα δημοσιεύουμε κανονικά όλες τις επώνυμες απόψεις κομμάτων και πολιτικών, που στέλνονται στο blog Μας και αφορούν αναρτήσεις μας ή θέματα του Παλιουρίου και της περιοχής. Όπως κάναμε δηλαδή και στις δημοτικές εκλογές, μια και όπως ξέρετε βρισκόμαστε ήδη ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο.
    Ούτε ψηφίστε τον τάδε πολιτικό ή κόμμα υπάρχει στην συγκεκριμένη ανάρτηση, απλά παραθέτουμε την άποψη που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας στείλει. Το ίδιο θα κάνουμε με την άποψη του δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη αν υπάρξει, των άλλων βουλευτών ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ ή και του κόμματος της "Χρυσής Αυγής" και οποιουδήποτε άλλου. Μην ψάχνετε συνέχεια να βρείτε αφορμή για να γράψετε... εξυπνακισμούς. Χαλαρώστε λίγο.

    Ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσα χρονια τι εκανε ο κυριος γεροντοπουλος καιο καθε γεροντοπουλος για να μην πληρωσει ακριβα το τιμημα των λαθρομεταναστων? Αυτα ειναι προεκλογικα μηνυματα τα οποια εμενα προσωπικα δεν με πειθουν.τα ψεμματα τελειωσαν οπως τελειωσαν και τα μεγαλα σκανδαλα που ολοι γνωριζουμε.λεφτα δεν υπαρχουν αλλα.τον κουμπαρα τωρα θα τον εχει η τροικα και οποτε θελει θα βαζει και με το κλειδι που θα κραταει θα τον ανοιγει κιολας.αποψη μου αυτη.λυπαμαι πολυ που δεν θα ψηφισω .αντιος αγανακτισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή