Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ

Μια και μπήκαμε ήδη επίσημα στην προεκλογική περίοδο, να θυμηθούμε ότι ένας από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, που μάλιστα με βάση τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις θα είναι πρώτο στις εκλογές της 6ης Μαίου, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε πριν από 16 χρόνια στο Παλιούρι. 
Είχε έρθει τότε ως αρχηγός της "Πολιτικής Άνοιξης", επειδή υποψήφιος στις εκλογές του 1996 ήταν ο συγχωριανός μας δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης, που είναι δίπλα στον Σαμαρά, ενώ διακρίνονται ακόμα ο Σωτήρης Γιαϊτζής, τότε πρόεδρος του χωριού και ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης , ο γνωστός "Γιάγκος Δράκος" της τηλεοπτικής "Λάμψης"

12 σχόλια:

  1. Μεσ την καλη χαρα.και τωρα τι γινεται? ψαχνουμε ψηφους στα πομακοχωρια ?κωστα πιτιακουδη τωρα πρεπει να εισαι υποψηφιος που ειναι και αρχηγος πρωτου κομματος. παντως αν θεσεις υποψηφιοτητα σε αυτες τις εκλογες την ψηφο μου την εχεις οπωσδηποτε. 'αγανακτισμενη' ΥΓ Που πηγε το χαμογελο του Σαμαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιες δημοσκοπησεις ακριβως αναφερεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αναφερομαι σε καμμια δημοσκοπηση συναντησαμε εντελως τυχαια στα ορεινα του ν ξανθης τον σαμαρα με το επιτελειο του (Καπου στον εχινο-σμινθη )και αναρωτηθηκαμε που παει? Μηπως παει στις θερμες για να ξεκουρασει την κορμαρα του αμπα στο σιχαμα θα κανει μπανιο? χιχι Ειδαμε μετα καμερες κτλ.Περναει απο τοσες μεγαλουπολεις και δεν κανει μια σταση? Γιαουρτωμα .Ανωνυμε τις δημοσκοπησεις τις γνωριζουμε 18% NΔ ΚΑΙ 12% ΠΑΣΟΚ .Το ασχημο ειναι οτι κοβουν και ραβουν τους νομους οπως τους βολευει Παιρνει μπονους λεει το πρωτο κομμα. Ακου μπονους εδρες !!ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΙΜ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. αγανακτισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pseftes eine oloi pane na ta oikonomisoun kai den tous niazi an tha ftoxefsi h tha kataxreothi to kratos (diladi emis) giati emis tha ta plirosoume ola afta oxoi oi politikoi ta lamogia
    ...An rotisis tora to samara pou eine to paliouri tha sas pi ti eine afto pou eine
    Les na thimate oti efage kai ipie sto paliouri (Tzampa vevea)
    Kai alli fora min bazete fotografies me politikous edo giati xalate tin eikona tou Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ .ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ? Η ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ? αγανακτισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή ο Ανώνυμος που έστειλε το σχόλιο του στις 25 Απριλίου 1:08 απευθύνεται σε μένα που είμαι ο διαχειριστής του blog, έχω να του απαντήσω τα εξής:
    Κατ' αρχήν, το τί θα γραφτεί στο blog το αποφασίζω εγώ που είμαι ο διαχειριστής του. Όσοι το "επισκέπτονται" έχουν φυσικά κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την γνώμη τους, αρκεί να μην βρίζουν και προσβάλλουν.
    Ζητάς να μην βάζουμε φωτογραφίες με πολιτικούς, γιατί χαλάει η εικόνα του μπλογκ. Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές και αν εσύ δεν θεωρείς άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο αρχηγός ενός απ' τα κόμματα που θεωρούνται φαβορί να τις κερδίσουν και μάλιστα με τις δημοσκοπήσεις που υπήρχαν ως την στιγμή που απαγορεύτηκαν ήταν πρώτο, βρέθηκε πριν από χρόνια στο Παλιούρι και από εκείνη την επίσκεψη είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία, τότε έχουμε άλλη αντίληψη για τα πράγματα.
    Όσο για την άποψη σου, πως δεν θα θυμάται τώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που είναι το Παλιούρι, νομίζεις πως είπες κάποια εξυπνάδα; Μετά από 16 χρόνια και έχοντας στο μεταξύ επισκεφθεί όλο τον κόσμο, δεν είναι φυσιολογικό να μην το θυμάται; Όσο για την αναφορά σου πως έφαγε και ήπιε τζάμπα, γιατί στενοχωριέσαι και ζορίζεσαι; Άλλοι τα πλήρωσαν και μάλιστα απ' την τσέπη τους και όχι από χρήματα δικά σου(εννοώ κρατικά).
    Πολύ φιλικά
    Ο διαχειριστής του blog

    ΠΑΛΙΟΥΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο σου δημοκρατικε διαχειριστα.Ηθελα ναξερα τι θα το κανεις το blog σου αν δεν μπαινουμε εμεις να το διαβαζουμε.Και μετα πως θα πουλας μουρη "εχω ενα blog με 100.000 επισκεψεις"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον ανώνυμο φίλο

    Προφανώς όταν με ειρωνεύεσαι γράφοντας: "Μπράβο σου δημοκρατικέ διαχειριστά", εννοείς ότι δεν είμαι δημοκρατικός. Από που το συμπεραίνεις αυτό; Δεν δημοσιεύονται κανονικά τα σχόλια σου, έστω και αν μου τα... χώνεις; Σου διέγραψα κάτι που έστειλες;
    Πάει πολύ όμως να μιλάς για δημοκρατία εσύ, όταν απαιτείς από εμένα να μην γράφω αυτό που θέλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ blog. Συνεχίζεις μάλιστα να ειρωνεύεσαι, λέγοντας ότι... πουλάω μούρη αναφέροντας πως έχω ένα blog που συμπλήρωσε 100.000 επισκέψεις. Θα του βάλω στο τέλος την αναφορά της google για να πειστείς κατ' αρχήν για τον αριθμό.
    Και κάτι ακόμα. Το συγκεκριμένο blog το δημιούργησα από την αγάπη που έχω για το χωριό μου και μόνο. Αφιερώνω αρκετό χρόνο για να κάνω τις αναρτήσεις, σε βάρος κάποιες φορές των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Το κάνω επειδή θέλω το Παλιούρι να έχει μια... φωνή στο διαδίκτυο και ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ είναι τα θερμά λόγια της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχωριανών μου που το "επισκέπτονται".

    Προφανώς μπερδεύεσαι βλέποντας τις διαφημίσεις στο πλάι και νομίζεις ότι θα βγάζω και χρήματα. Μπορείς να ρωτήσεις τους Παλιουριώτες που διαφημίζονται, αν έχω πάρει ή έστω έχω ζητήσει ένα ευρώ. ΔΩΡΕΑΝ μπαίνουν οι διαφημίσεις και το ίδιο ισχύει για όποιον συγχωριανό μας στείλει κάποια να την αναρτήσω. Ούτε ένα.. σουβλάκι που λέει ο λόγος δεν δέχθηκα απ' τον Χρήστο για παράδειγμα, όσες φορές πήγα στην ψησταριά του.
    Και κάτι τελευταίο, γιατί πραγματικά.. τρελαίνομαι όταν βλέπω ότι κάποιοι Παλιουριώτες δεν λένε να αλλάξουν μυαλά και νοοτροπία. Το δημιούργησα και το λειτουργώ, γιατί μου αρέσει να υπάρχει η παρουσία του Παλιουρίου στο διαδίκτυο και να μπαίνουν συγχωριανοί μας από κάθε μέρος της Γης. Αν ήθελα να... πουλήσω μούρη όπως λες, θα έβαζα και το όνομα μου στο blog. Πίστεψε με, δεν έχω καμιά ανάγκη από τέτοια... ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Όσοι γνωρίζουν ποιός είμαι, ξέρουν καλά αν το όνομα μου είναι γνωστό και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, από το επάγγελμα μου.
    Αυτά και φυσικά δεν σε υποχρεώνει κανένας με το ζόρι να μπαίνεις εδώ και να διαβάζεις όσα γράφουμε.


    Αναφορά της Google για τις "επισκέψεις" στο blog

    Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα 6.799
    Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων 102.430


    Υ.Γ: Ζητάω συγνώμη γι' αυτό το προσωπικό ξέσπασμα, αλλά κάποιοι Παλιουριώτες(αν ο φίλος είναι συγχωριανός μας γιατί δεν αναφέρει το όνομα του), είναι τελικά αδιόρθωτοι και σε κάνουν να σκέφτεσαι σοβαρά αν αξίζει τον κόπο ν' ασχολείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπερδευεις τα σχολια δυο αναγνωστων νομιζοντας οτι τα γραφει ενας.Εχεις δικιο βεβαια ετσι που γραφουμε ανωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και δεν σου ειπα ποτε τι να αναρτησεις στο blog σου σαφεστατα και ειναι δικαιωμα σου ,δικο σου ειναι,αλλα δεν ειναι για σενα,το γραφεις για να το διαβαζουν οι αλλοι,διαφορετικα γραψε ημερολογιο.Με ενοχλουν καποιες απαντησεις σου και οχι οι αναρτησεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παλιουριωτδοι κατστι καλα δεν εχουμι τιπουτα να χουρισουμι.εμαθτι κι ντγλωσσα τσνιουλεας ταχωνω ταχωνεις ταχωνει προυτιβουσιαν εγιντι ουλ.δεν βλεπτι τα χαλια μας που παενουμι σιλιουν κιρο δεν θα εινι ουτι ιντερνετ ουτι φιμιριδις για να σκουπιζουμι τον .....ουτι ερτ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ .Α ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.aganaktismenh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. emis stirizume to blog mathenume ti ginete sto horio,ine i pio kali efimerida tou horgiou kai ohi mono.thimate ta palia,mas lei ta kainuria,ti allo thelume..MRAVO STO DIAHIRISTI.kali protomagia se olous tous PALIOURIOTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή