Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Έτσι περίμεναν τις σημερινές εκλογές στο Παλιούρι

Εκλογές σήμερα και ο καθένας από τους Παλιουριώτες θα ψηφίσει αυτό που πιστεύει σωστό. Δόθηκε πάντως η ευκαιρία σε πολλούς συγχωριανούς μας να βρεθούν και πάλι στο χωριό, να ανταμώσουν και να θυμηθούν τα παλιά. Όπως η παρέα της φωτογραφίας που βλέπετε.
Χθες το βράδυ στην καφετέρια του πρώην προέδρου της κοινότητας Σωτήρη Γιαϊτζή, είχαμε... ψαροφαγία. Στην μία φωτογραφία από αριστερά ο Μιχάλης Μαγγίρας (Αγρουτούδ'), ο Κώστας Γιαϊτζής (γιος τ' Σαμάλα), η γυναίκα του Άννα, ο Λάμπρος Νινούδης, ο Κώστας Πιτιακούδης (Τσιλικούδ') και η Λεμονιά Γκακούδη (Νίτσα Γκακάδσα σύζυγος του Μιχάλη).
Απουσιάζει αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες και μας τις έστειλε στο blog(και τον ευχαριστούμε γι' αυτό). Ο συγχωριανός μας δημοσιογράφος Κώστας Πιτιακούδης (Κώτσιους τσ' Γκουντίδινας).
Στην δεύτερη φωτογραφία, ο Σωτήρης Γιαϊτζής επί της... ψησταριάς ετοιμάζει τα ψάρια.   

Άσχετα από τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών και τί θα βγάλει η κάλπη ή τί ψήφισε ο καθένας, αυτό που έχει πάνω απ' όλα σημασία και αξία συγχωριανοί, είναι να έχουμε πάνω απ' όλα την υγεία μας και να προσπαθούμε να περνάμε όσο μπορούμε καλύτερα, σ' αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους μας.  

2 σχόλια:

  1. na pernate kala.heretizmata min pinete pola tsipoura,sotiri na min kapsis ta marakia,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πάλι έφαϊτι κι ίπιατι!!!Κώτσιου ηλπίζου να πρόλαβις να φάς καένα ψαρούδι,μη μ'έβγαζις μούνι φουτουγραφίις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή