Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στον Ν.Έβρου εκλέγονται οι: Γεροντόπουλος Κιριάκος και Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος από τη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Ντόλιος απο το ΠΑΣΟΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού ο Πάνος Καμμένος θα κρατήσει την έδρα στην Αθήνα.

Ν.Δ.
ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 10.669 30,16 %
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 8.360     23,71 %
ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6.706   19,24 %
ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 4.899 13,87 %
ΔΗΜΟΥΔΗ - ΤΖΑΤΖΑΪΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2.896 8,37 %
ΚΑΡΑΚΗ - ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΠΑΓΩΝΑ του ΛΕΜΟΝΗ 1.726   4,65 %

ΠΑΣΟΚ
ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ 4.989  27,46 %
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 4.575    25,18 %
ΡΕΝΤΑΡΗ - ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4.503 24,78 %
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 1.787  9,83 %
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΦΡΑΓΚΟΥ 1.459  8,03 %
ΤΑΡΤΑΣ ΕΡΡΙΚΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ 858    4,72 %

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  2407    26,94 %

Όσον αφορά τον συγχωριανό μας Θανάση Κουτσιανούδη που ήταν υποψήφιος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο νομό Μαγνηνίας, ήταν τελευταίος στον συνδυασμό του συγκεκριμένου κόμματος με 797 ψήφους

10 σχόλια:

  1. Άσχετο με τις εκλογές. Ποιος γνωρίζει να μας πει, τα κλειδιά της παλιάς εκκλησίας στο χωριό ποιος τα κρατάει; Αν θέλει κάποιος ξένος να την επισκεφθεί, σε ποιον πρέπει να απευθυνθεί για να εξυπηρετηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΦΑΠ 1, ΦΑΠ 2 ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΦΑΠΑΞ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1300ΕΥΡΩ k.a τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον "Ανώνυμο 7 Μαϊου 2012 9:47μμ"
    Τα κλειδιά της παλαιάς εκκλησίας τα έχει η επιτροπή της εκκλησίας ή ο παππάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματίνα ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κάνει τίποτα,αλλά πές μου ποιός είσαι να ξέρω που έδωσα την πληροφορία.(για ανώνυμο 8 Μαιου 3:49μ.μ)



    Και παιδιά λέτε επιτέλους ποιοί είστε να ξέρουμε με ποιούς μιλάμε,ή έστω με ποιούς "μαλώνουμε"?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γκακούδης Αθανάσιος, Ματίνα. Προσπαθώ να φέρω εκδρομή στα χωριά μας, έναν Πολιτιστικό Σύλλογο από την Αλεξ/πολη και δυσκολεύομαι να βρω κάποιον που να μας βοηθήσει να δούμε την παλιά μας εκκλησία. Ευχαριστώ πολύ πάντως, την Κυριακή αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρωτα ο θεος οταν ανεβουμε στο χωριο θελω και εγω να επισκεφθω και να προσκυνησω στην παλια εκκλησια.Εχω καποιες ερωτησεις ομως .Σε τι κατασταση ειναι το εσωτερικο της.Εγινε η συντηρηση στις αγιογραφιες γιατι καπου διαβασα πεσαν λεφτα εκει απο καποιο προγραμμα .Η εισοδος ειναι ελευθερη η πρεπει να πληρωσω εισοδο και ποσο?ειδα σε μια σελιδα τυχαια φωτογραφιες με ενα γκρουπακι εξω απο την παλια εκκλησια και ξεναγο ειχαν την πρωην γυναικα του προεδρου πιτιακα και μελος της εκκλησιαστικης επιτροπης.τα κλειδια ποιος τα εχει? μηπως πανε απο χερι σε χερι και δεν μπορεσω να τα βρω?απαντηστε μου σας παρακαλω νομιζω ειναι ευλογα τα ερωτηματα μου χωρις να εχω σκοπο να προκαλεσω.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θανάση εύχομαι να περάσετε καλά και καλή διαδρομή!

    Όσο για τον ανώνυμο "10 Μαϊου 2012 7:27μ.μ"
    τα κλειδιά όπως είπα και στον Θανάση τα έχει η επιτροπή της εκκλησίας ή ο Παππάς,
    Η αλήθεια είναι ότι κάνανε κάτι εργασίες συντήρησης αλλά δεν ξέρω περισσότερα έχω να πάω καιρό!Τώρα για το εισιτήριο πρώτη φορά το ακούω,δεν νομίζω να κόβουν είσοδο,αλλά δεν μπορείς να πάς και όποτε σου καπνίσει,θα πρέπει να συνεννοηθείς με την επιτροπή πρώτα.Ελπίζω να τα καταφέρεις και να πάς να προσκυνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΝΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ (ξαφνικα οποτε μου καπνισει ) ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να σε ενημερώσω αγαπητέ συγχωριανέ, στην παλιά εκκλησία έγιναν κάποιες εργασίες συντήρησης της σκεπής, αλλά και ανάδειξης των σπάνιων τοιχογραφιών της από ειδικό για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτές όμως ολοκληρώθηκαν εδώ και χρόνια. Όσο για τα τσιμέντα και όλα αυτά, υπήρχε σκοπός όταν ακόμα το χωριό μας ήταν στο Δήμο Mεταξάδων, να γίνει περίφραξη και να αξιοποιηθεί τουριστικά, αφού ο θρησκευτικός τουρισμός αναπτύσσεται ραγδαία και τώρα που μπορούν πιο εύκολα να κατεβαίνουν από Βουλγαρία οι Βούλγαροι ορθόδοξοι και οι Ρώσοι, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επσικέπτονται και την δική μας εκκλησία με τις σπάνιες τοιχογραφίες. Όμως δυστυχώς όλα αυτά έχουν εγκαταλειφθεί τώρα που πήγαμε στον Δήμο Διδυμοτείχου, αλλά κυρίως επειδή δεν υπάρχουν χρήματα.
    θα μπορούσε βέβαια με απόφαση του ιερέα του χωριού και της εκκλησιαστικής επιτροπής να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε να ηλεκτροφωτιστεί μέσα και έξω, να μπουν κάποιοι εθελοντές που θα έχουν τα κλειδιά και θα την... δείχνουν στους επισκέπτες, αλλά αυτά όλα θέλουν μεράκι, αγάπη για το χωριό και κυρίως ανθρώπους οι οποίοι να διαθέτουν τα παραπάνω. Τώρα που λόγω οικονομικής κρίσης αρκετοί νέοι Παλιουριώτες επιστρέφουν σιγά-σιγά στο χωριό, ίσως μπορούσε να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Μακάρι.
    Ο διαχειριστής

    Παλιουριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή