Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΘΥΕΛΛΑ

Αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Έβρου τα παιδιά της Θύελλας Παλιουρίου, απορρίπτοντας έτσι την σχετική πρόταση της ΕΠΣ Έβρου. Μετά την αδυναμία της περσινής πρωταθλήτριας Καρωτής να συμμετέχει, επειδή το πρωτάθλημα διεξάγεται σε ένα όμιλο και τα έξοδα είναι πολλά, προτάθηκε στην ομάδα του χωριού μας που τερμάτισε δεύτερη, να πάρει τη θέση της.
Όμως δεν το αποδέχθηκαν για δυο λόγους. Πρώτον, θέλουν να κερδίσουν την άνοδο μέσα στα γήπεδα και δεύτερον, ο προγραμματισμός που έγινε (οικονομικός και αγωνιστικός) ήταν για την Β' κατηγορία, οπότε θα υπήρχε πρόβλημα.
Προπονητής ο Μυλωνάς
Οι παίκτες της Θύελλας ετοιμάζονται ήδη για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας που θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Νέος προπονητής είναι ο μέχρι τώρα παίκτης της ομάδας Γιώργος Μυλωνάς, ο οποίος πήρε την θέση του Γιώργου Κελεσίδη.
Η Θύελλα ξεκινάει τα παιχνίδια της αντιμετωπίζοντας μέσα στο Νεοχώρι την τοπική ομάδα.
ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ: Μην ξεχνάτε ότι η Θύελλα έχει ανάγκη την συμπαράσταση όλων μας. Τα έξοδα είναι πολλά και τα παιδιά που ασχολούνται με την διοίκηση θέλουν την βοήθεια μας. Στο blog μας υπάρχει ο λογαριασμός της ομάδας στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και όποιος μπορεί καλό είναι να καταθέσει όσα ευρώ μπορεί να του περισσεύουν. Στην κατάθεση βγαίνει το όνομα της ομάδας όταν δώσετε τον συγκεκριμένο λογαριασμό ή κάνετε κατάθεση μέσω ΑΤΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου